Samsung are probleme și cu mașinile de spălat

Samsung cheamă în service 2,8 milioane de mașini de spălat. Modelele sunt cu încărcare verticală și au fost vândute din 2011 până în prezent în Statele Unite.

Nouă persoane au susținut că au fost rănite în momentul în care ușa mașinilor de spălat s-au deschis din cauza vibrațiilor.

Alții 733 de clienți au reclamat această problemă, care, potrivit unor reprezentanți Samsung, afectează 34 de modele de mașini de spălat.

Problema ar apărea din cauza faptului că se pot separa cuvele, care pot genera o forță atât de mare încât, în unele cazuri, piesele sar din mașină.

Compania sud-coreeană spune că maşinile vibrează foarte tare atunci când sunt prea pline sau când spală materiale impermeable şi există riscul ca unele componente să se desprindă. Lista cu mașinile de spălat care au probleme o găsiți AICI.

Analiștii spun că Samsung are deja de suferit serios din cauza phablet-ului Galaxy Note 7, retras de pe piață după ce mai multe modele au luat foc din senin. În total, acest eșec ar putea aduce o pierdere de cel puțin 5 miliarde de euro.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

https://greatnews.ro/samsung-vinde-galaxy-s7-la-jumatate-de-pret/