Samsung Galaxy Note 9, telefonul anului 2018 care merită și în 2019

Numeroși utilizatori l-au numit telefonul anului 2018 și au lăudat bateria excelentă, fotografiile senzaționale, ecranul mare și bun, dar și difuzoarele stereo și nu numai. În 2019, Samsung Note 9 ține ștacheta ridicată și este încă un telefon grozav. Îți vom explica mai jos de ce.

Dacă ești la vânătoare după un nou smartphone Android, Samsung Galaxy S8, Galaxy Note 8, Galaxy S9, și Galaxy S10 ar trebui să se regăsească fără îndoială pe lista ta de cumpărături.

Samsung Galaxy S8, Galaxy S8+ și Galaxy Note 8 sunt mai ieftine decât la lansare și au fost actualizate la Android Pie. Aceste dispozitive Galaxy dar și altele, cum ar fi Samsung Galaxy S7, ar trebui să îți atragă atenția, dar vei vrea, de asemenea, să adaugi un alt dispozitiv Galaxy pe lista ta de cumpărături.

Samsung Note 9 este în continuare o vijelie, deși este acum a doua cea mai recentă gamă de telefoane Galaxy, pentru că între timp a fost lansat S10. Samsung Note 9 a primit o listă lungă de actualizări față de versiunile anterioare ale gamei Note, inclusiv un S Pen stylus nou, un ecran imens de înaltă rezoluție, un procesor de înaltă performanță de la Qualcomm, tone de spațiu de stocare și o baterie masivă.

Samsung Note 9 a devenit și mai ieftin odată cu lansarea S10 și merită să îl iei în considerare dacă ești în căutarea unui smartphone puternic pe care îl vrei pentru mai mulți ani.

Mai jos îți vom da câteva motive pentru care merită să cumperi Samsung Note 9 și în 2019.

Dacă vrei suport software bun

Deși ai putea fi tentat să renunți la Samsung Note 9 în favoarea unei alternative mai ieftine, cum ar fi Galaxy Note 8, Galaxy S8 sau Galaxy S7, suportul software pentru aceste dispozitive se va încheia mult mai repede. Așadar, dacă intenționezi să păstrezi telefonul timp de mai mulți ani, ia în considerare Samsung Note 9.

Samsung nu a anunțat acest lucru pe scenă în timpul evenimentului de lansare a Samsung Note 9, dar aceste dispozitive ar trebui să primească cel puțin doi ani de upgrade-uri majore pentru sistemul de operare Android, cu corecții de erori și actualizări de securitate mixte.

Drept urmare, dacă vrei să păstrezi telefonul pentru ani întregi și crezi că vei dori cele mai recente funcții, remedieri și patch-uri fără a trebui să instalezi software personalizat, ia în considerare Samsung Note 9.

Noul S Pen

Samsung Note 9 vine cu un stilou nou S Pen, acesta fiind unul dintre motivele pentru care proprietarii de dispozitive Galaxy mai vechi ar trebui să se gândească la upgrade.

Noul S Pen vine cu suport Bluetooth cu energie redusă (BLE), ceea ce înseamnă că vei putea profita de o varietate de funcții noi. De exemplu:

– poți folosi S Pen ca un declanșator la distanță pentru aparatul foto

– poți debloca de la distanță telefonul dacă S Pen-ul a fost scos din telefon și apoi telefonul se blochează

– poți apăsa butonul S Pen pentru a face mai multe lucruri într-o serie de aplicații

– apasă și menține apăsat butonul Pen pentru a deschide orice aplicație sau caracteristică S Pen

Un alt avantaj imens? Samsung spune că noul S Pen se încarcă din telefon în doar un minut.

Dacă vrei putere mare

Dacă vrei tone de putere de la următorul smartphone, ia în considerare Samsung Note 9. Este, probabil, unul dintre cele mai puternice smartphone-uri de pe planetă.

Samsung a dotat Samsung Note 9 cu hardware de înaltă performanță și acest lucru ar trebui să fie muzică pentru urechile oamenilor care doresc să joace cele mai noi jocuri, să consume conținut care arată extraordinar și să câștige aibă în același timp baterie până la finalul zilei.

Samsung Note 9 este alimentat de un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 845 de 2.35 GHz care este susținut de memorie RAM LPDDR4 de la 6 GB la 8 GB. Există două opțiuni de stocare, de 128 GB sau 512 GB, și vin cu un slot pentru cartelă microSD, în cazul în care crezi că ai nevoie de mai mult spațiu pentru stocarea filmelor, a fotografiilor sau pentru rularea jocurilor.

Samsung a reușit să împacheteze în acest telefon o baterie masivă de 4.000 mAh cu capabilități de încărcare fără fir prin WPC și PMA.

Dacă ești tipul de persoană care face mai mult decât să navigheze pe web și să trimită e-mail-uri sau vrei să devii o persoană care se mult mai multe cu telefonul său, ar trebui să te gândești să cumperi Samsung Note 9. Îți va oferi performanța de zi cu zi pe care o cauți.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.