„Salvează un înger”, concert caritabil marca Rezistența prin Cultură

FOTO: Firmbee/Pixabay.com
FOTO: Firmbee/Pixabay.com

Asociaţia Rezistenţa prin Cultură organizează, în data de 31 mai, un concert caritabil pentru susţinerea mamelor şi nou-născuţilor din maternităţile din Ucraina. Sub deviza „Salvează un înger”,  organizatorii vor desfășura și o strângere de fonduri. Cu banii astfel strânși se va achiziționa echipament medical pentru maternităţile din oraşele afectate de război.

Pe scena Teatrului Elisabeta vor urca artişti români care vor cânta pentru pace, speranţă şi solidaritate. Printre aceștia se numără sopranele Madeleine Pascu şi Aida Pascu, baritonii Valentin Vasiliu, Cătălin Petrescu, Florin Ganea şi Ştefan Alexandru Constantin, violonistul Bogdan Platy, violoncelistul Andrei Niţescu, precum şi pianiştii Alexandru Burcă şi Denisa Niţescu. Artiștii își propun să transmită, prin puterea muzicii, un mesaj de unitate şi iubire.

Concertul va fi transmis live atât pe pagina de Facebook, cât şi pe canalul oficial de YouTube al Asociaţiei „Rezistenţa prin Cultură”.

Mai multe detalii despre cum puteţi dona pot fi accesate pe site-ul Asociaţiei, www.rezistentaprincultura.ro.

Jurnalist GreatNews, debutat în presa scrisă în 2003, pentru publicații precum Opinia Studențească, Elle, Evenimentul Zilei sau Dilema Veche. Crede că jurnalismul practicat cu integritate este cea mai frumoasă meserie din lume.