Salonul Felin Internaţional Bucureşti expune peste 150 de pisici de pe Glob

FOTO: congerdesign/Pixabay.com
FOTO: congerdesign/Pixabay.com

Peste 150 de pisici din toate colţurile lumii vor putea fi admirate la SofistiCAT, Salonul Felin Internaţional Bucureşti. Evenimentul, care se bucură deja de popularitate în România, va avea loc în acest weekend, la Mega Mall, după doi ani în care nu s-a mai organizat, din cauza restricţiilor sanitare.

Salonul va fi deschis între orele 10.00 – 20.00, iar atracția evenimentului va fi „Best in show”, o competiție a celor mai frumoase pisici, care se vor întrece pentru un loc pe podium.

Feline din rasele Abysiniană, Albastru de Rusia, Bengaleză, British Shorthair, British Longhair, Devon Rex, Exotică, Maine Coon, Neva Masquerade, Norvegiană de Pădure, Persană, Ragdoll, Singapura şi pisica de casă vor fi evaluate de un juriu internaţional, în cadrul celui mai important eveniment de specialitate din sud-estul Europei.

Jurnalist GreatNews, debutat în presa scrisă în 2003, pentru publicații precum Opinia Studențească, Elle, Evenimentul Zilei sau Dilema Veche. Crede că jurnalismul practicat cu integritate este cea mai frumoasă meserie din lume.