Salarii Arabesque. Cât se câștigă, de la vânzător la șef de departament

salarii arabesque
Foto: Facebook Arabesque

Salarii Arabesque. Dacă va întrebați ce salarii se câștigă în magazinele de materiale de constructii și finisaje din lanțul Arabesque, atunci acest articol vă va fi de ajutor deoarece conține o listă cuprinzătoare cu salariile oferite de angajator.

CLICK AICI dacă vreți să vedeți lista joburilor disponibile acum la Arabesque.

Salarii Arabesque 2022 și 2021

Un reprezentant zonal angajat full time în Craiova, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în mai 2022 un salariu lunar net de 1.900 de lei, un bonus pe lună de 1.100 de lei, tichete de masă de 300 de lei lunar și un comision din vânzări de 500 de lei lunar.

Un gestionar în depozit angajat full time în Baia Mare, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în februarie 2022 un salariu lunar net de 1.884 de lei.

Un operator angajat full time în Brașov, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în septembrie 2021 un salariu lunar net de 1.950 de lei.

CLICK AICI pentru detalii despre joburile disponibile la Arabesque.

Un inspector angajat full time în Brașov, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în mai 2021 un salariu lunar net de 2.000 de lei și tichete de masă de 300 de lei.

Un contabil furnizori angajat full time în Baia Mare, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în martie 2021 un salariu lunar net de 2.100 de lei.

CLICK AICI ca să aplicați.

Un economist-contabil angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 1 an, câștiga în februarie 2021 un salariu lunar net de 2.700 de lei.

Un șofer de distribuție angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în septembrie 2020 un salariu lunar net de 2.500 de lei, un bonus pe lună de 500 de lei, tichete de masă de 300 de lei lunar și bacșișuri de 100 de lei pe lună, potrivit undelucram.ro.

Salarii Arabesque agent vânzări

Un agent de vânzări pentru clienți rezidențiali angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în ianuarie 2022 un salariu lunar net de 2.500 de lei.

Un consultant de vânzări angajat full time în Iași, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în noiembrie 2021 un salariu lunar net de 1.800 de lei.

AICI găsiți detalii despre joburile la Arabesque și puteți aplica.

Un agent de vânzări angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în noiembrie 2021 un salariu lunar net de 1.350 de lei, tichete de masă de 300 de lei și un comision din vânzări de 2.400 de lei.

Un reprezentant de vânzări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în martie 2021 un salariu lunar net de 3.000 de lei și un comision din vânzări de 500 de lei lunar.

AICI găsiți mai multe informații.

Salarii Arabesque șef de departament

Un șef de departament vânzări angajat full time în Constanța, cu o experiență în domeniu de 1 an, câștiga în februarie 2022 un salariu lunar net de 4.500 de lei.

Un șef de departament vânzări angajat full time în Focșani, cu o experiență în domeniu de 7 ani, câștiga în iulie 2021 un salariu lunar net de 3.500 de lei.

CLICK AICI pentru angajare.

Un manager de vânzări angajat full time în Ploiești, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în ianuarie 2022 un salariu lunar net de 5.500 de lei.

Arabesque angajări – Locuri de muncă libere

Arabesque locuri de muncă – Sunt libere următoarele posturi:

– reprezentant de vânzări
– gestionar în depozit
– tehnician colorare

CLICK AICI pentru detalii despre angajare.

Arabesque angajări – Locurile de muncă sunt disponibile în orașele:

– Bacău
– Baia Mare
– București
– Cluj-Napoca
– Oradea
– Timișoara

AICI găsiți mai multe informații și puteți aplica.

Arabesque angajări – Cerințe pentru postul de gestionar în depozit:

– minimum studii medii
– experienta minimum 1 an intr-un post similar
– persoana organizata, responsabila pentru actiunile sale
– atentie la detalii

Responsabilitati:

– receptia, inventarierea si eliberarea marfurilor (materiale de constructii) pe baza documentelor specifice
– intretinerea stocului
– evidenta gestiunii
– intocmirea documentelor necesare si a altor rapoarte la cerere

Oferta (bonusuri, beneficii):

– posibilitate de dezvoltare profesionala
– tichete de masa

Arabesque locuri de muncă – Candidatul ideal pentru postul de agent de vânzări:

– Studii superioare (reprezinta un avantaj studiile in domeniul tehnic)
– Cunostinte in domeniul vanzarilor
– Persoana comunicativa, cu abilitati de analiza si organizare
– Permis de conducere categoria B

Descrierea jobului:

– Administreaza portofoliului de clienti pe zona alocata
– Identifica potentiali clienti, promoveaza si comercializeaza produsele si serviciile firmei
– Analizeaza cerintele clientilor si acorda consultanta privind caracteristicile produselor si conditiile de vanzare

Articol actualizat de echipa greatnews.ro în data de 06 mai 2022.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.