S-a deschis primul aqua park din Galați. Cum arată complexul cu piscine, jacuzzi, cascade și tobogane

primul aqua park din galați
Foto: viața-liberă.ro

S-a deschis primul aqua park din Galați, un oraș care a suferit foarte mult în ultimii ani foarte mult la capitolul bazine, ştranduri, piscine sau locuri de agrement estivale, scrie publicația locală viata-libera.ro.

Complexul de agrement Deliria Dreams cuprinde acum şi primul aqua park construit vreodată în Galaţi, pe locul fostului complex Pibunni din Pădurea Gârboavele, aproape de grădina zoologică din oraș.

Aqua park-ul – o investiție privată – are o piscină cu 3 niveluri, cu tobogane pentru adulţi şi copii, open bar, un food corner, saună, jacuzzi și cascade.

Piscina a fost gândită pentru 750 de persoane dar, din cauza restricţiilor şi a distanţării impuse de pandemie, vor fi la început numai 350 de şezlonguri. Accesul se face printr-un tunel dezinfectant, dotat şi cu o cameră de luat vederi termică, pentru măsurarea temperaturii.

Complexul de agrement are o suprafaţă totală de 15.000 de metri pătraţi, din care 8.000 de metri pătraţi sunt dedicaţi piscinei şi facilităţilor pe care aceasta le oferă.

Piscina în sine are 3 niveluri, dintre care unul numai pentru copii. Ea are 7 tobogane, 4 pentru copii şi 3 pentru adulţi, acestea din urmă cu o înălţime de până la 16 metri.

Piscina are de jur-împrejurul ei numeroase spaţii de relaxare – jacuzzi, saună, bar, terase la umbra pădurii. Lângă piscină este amplasat şi un food corner.

Programul piscinei este de la 8 dimineaţa până la 6 seara, dar ar putea fi prelungit în timpul săptămânii, dacă va fi necesar.

primul aqua park din galați
Foto: viața-liberă.ro
primul aqua park din galați
Foto: viața-liberă.ro
primul aqua park din galați
Foto: viața-liberă.ro
primul aqua park din galați
Foto: viața-liberă.ro
Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.