S-a deschis o nouă fabrică în România, în urma unei investiții de 10 milioane de euro

fabrică detergenți iași

Foto: adevărul.ro

O nouă fabrică a fost inaugurată în România, la Iași, în urma unei investiții de 10 milioane de euro. Fabrica va produce detergenți profesionali și produse cosmetice, relatează adevărul.ro.

Fabrica a fost construită în urma unei investiții de 10 milioane de euro, susținută în mod egal de compania Misavan, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața produselor profesionale de curățenie din România, și de firma spaniolă Quimicas Quimxel SL.

Unitatea de producție are o capacitate anuală de 7.200 de tone/an pe ramura detergenți lichizi de uz casnic și industrial, respectiv 700 de tone/an pe ramura produse cosmetice.

Fabrica de la Iași va fi un hub de producție pentru soluții concentrate destinate pieței interne și Europei de Est, soluții profesionale de curățenie, produse de retail și cosmetice, mai notează sursa citată.

Fabrica Quimxel România, situată în parcul industrial Miroslava, se întinde pe un teren de 12.000 de metri pătrați, având o suprafață totală de peste 7.000 de metri pătrați. Fabrica cuprinde spațiul de producție, zona de birouri, depozitul de materii prime și o platformă pentru o stație subterană de neutralizare a apelor reziduale.

Înființată în anul 2000, la Iași, Misavan este unul dintre cei mai mari producători de articole de curățenie și unul dintre cei mai importanți furnizori la nivel național de produse profesionale și soluții complete de curățenie pentru clienții profesionali și casnici. Misavan deține un portofoliu de peste 1.500 produse de curățenie, menaj, hârtie, dispensare, produse de unică folosință și ambalare.

Fondată în 1988, Quimicas Quimxel este unul dintre cei mai importanți producători spanioli de produse de curățenie, profesionale și pentru uz casnic. Produsele sale sunt utilizate în industria alimentară, hotelieră, auto, a construcțiilor, precum și în sistemul sanitar.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version