S-a deschis cel mai mare parc de agrement din România

FOTO: Zaga Zaga Restort/Facebook
FOTO: Zaga Zaga Restort/Facebook

Pe 82 de hectare se întinde cel mai mare parc de agrement din țară. ZagaZaga se află pe malul Siretului, în localitatea Doaga din Vrancea, pe drumul european E85, la 200 de kilometri de București și 20 de kilometri de Focșani.

Accesul de la recepția resortului la unitățile de cazare se poate face cu mașini electrice sau cu bărci.

Complexul cuprinde 41 de bungalouri și 11 case plutitoare. Reprezentanții resortului spun că plănuiesc să construiască și corturi de tip iurtă. Se poate pescui și se pot face plimbări cu barca și bicicleta.

Există și o cherhana, o zonă de evenimente private și corporate, precum și un parc de aventură cu trasee în copaci și tiroliene, amplasate pe malurile canalelor și lacurilor din interiorul parcului de agrement.

Prețul unui bungalou este 250 de lei pe noapte de luni până joi și 300 de lei în week-end. În preț este inclus și micul dejun.

De asemenea, în preț mai sunt incluse și o taxă de pescuit pentru 12 ore precum și folosirea unei bărci cu vâsle pentru 3 ore. Deocamdată, plata se face doar cash. În resort nu sunt permise camparea și grătarele.

„Departe de orașele zgomotoase, într-un colț feeric, unde omul este în comuniune cu natura, resortul ZagaZaga a ajutat la formarea unei delte de o frumusețe nepământeană.

Într-un spațiu în care timpul parcă a rămas oprit contemplându-i tăcerea, la nu mai mult de 20 km de Focșani, Siretul își ramifică brațele care se risipesc ca niște vene peste o întindere nesfârșită, dând naștere unui loc care deapănă frumusețea pământului românesc”, se arată în descrierea celui mai nou parc de agrement din România.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.