Ryanair se retrage de pe 4 aeroporturi din România în 2023

FOTO: RyanAir bilete de avion ieftine cele mai ieftine bilete de avion
FOTO: RyanAir

Compania aeriană Ryanair renunță la toate rutele pe care le opera de pe aeroporturile Oradea, Sibiu, Suceava și Timișoara începând de anul viitor, transmite boardingpass.ro.

Compania low-cost irlandeză suspendă cele 15 rute pe perioadă nedeterminată. Decizia a fost luată „din cauza lipsei de opțiuni de stimulare pe termen lung la aceste aeroporturi”.

Ryanair a beneficiat de subvenții pentru a zbura de la aeroporturile din Oradea și Sibiu, însă schemele de stimulare nu vor mai fi prelungite.

Compania low-cost Ryanair, fondată în anul 1984, are sediul central în Dublin, Irlanda. În anul 2016, a devenit cea mai mare companie low-cost din Europa în funcție de numărul de pasageri.

Ryaniar are o flotă alcătuită din 519 avioane, zboară către 225 de destinații din Europa, Africa de Nord și Orientul Mijlociu, și are 19.000 de angajați.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.