Ryanair caută însoțitori de zbor. Nu se cere experiență

FOTO: Ryanair.com
FOTO: Ryanair.com

Compania aeriană Ryanair este în căutare de însoțitori de zbor. Potrivit anunțului de angajare nu se cere experiență și se promite o primă de instalare de 1.200 de euro. Detalii – aici

Printre altele, se oferă training gratuit, contract garantat pe 3 ani după terminarea cursului sau reduceri nelimitate la zboruri operate de Ryanair. Se lucrează pe o perioadă de 5 zile, urmată de o pauză de 3 zile. Preselecțiile vor avea loc în mai multe orașe din țară.

Mai multe detalii despre aceste locuri de muncă găsiți – AICI

Ryanair a fost fondată în 1984, iar la începutul anului 2017 a fost declarată cea mai mare companie aeriană europeană, clasament întocmit pe baza numărului de pasageri transportați. Compania aeriană deține 398 de avioane, zboară către 205 destinații și are 11.500 de angajați. În 2016, compania irlandeză a avut venituri de 6,5 miliarde de euro.

Până acum, topul era condus de Lufthansa. Dacă nemții au transportat în 2016, 109 milioane de pasageri, irlandezii de la Ryanair au avut 117 milioane. Compania aeriană operează în România pe aeroporturile din Timişoara, Bucureşti şi Craiova.

La sfârșitul lunii septembrie, reprezentanții companiei irlandeze au anunțat că se află în discuții cu 5-6 aeroporturi din România pentru introducerea de noi destinații.

Oficialii companiei se aşteaptă să transporte 2,5 milioane de pasageri anul viitor, din care 1,9 milioane de la şi spre Bucureşti.

„Avem o creştere sănătoasă în România, de peste 30%, de la an la an. În total, în România vom avea peste 2,5 milioane de clienţi anul viitor”, a declarat Danis Barabas, oficial din cadrul Ryanair.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.