Rușii au bombardat un spital din Ucraina. 4 oameni au fost uciși, 6 doctori sunt răniți

atac rusia ucraina
Rusia a lansat peste 200 de atacuri asupra Ucrainei. Foto: Twitter / YouTube

Un spital din orașul Vuhledar din regiunea Donețk din estul Ucrainei a fost bombardat de forțele militare rusești, transmite „The Guardian.

4 oameni au fost uciși, iar 10 au fost răniți. Printre răniți se numără și 6 medici.

Aceasta nu este prima clădire civilă bombardată de ruși. În urmă cu câteva ore, o rachetă a lovit un apartament dintr-un bloc din orașul Ciuhuiiv din regiunea Harkov din estul Ucrainei, iar mai multe persoane au fost rănite.

Apartamentul aflat la ultimul etaj a luat foc, iar incendiul a fost stins de pompieri.

Numărul total de victime în rândul civililor rămâne necunoscut.

Autoritățile din regiunea Odessa din sudul Ucrainei au anunțat că 18 persoane au fost ucise de explozia unei rachete. De asemenea, alți 6 oameni au murit în orașul Brovarî de lângă Kiev.

Ucraina a anunțat că Rusia a lansat, până acum, 203 atacuri asupra teritoriului său.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.