Românii care lucrează sunt fericiți. Doar unul din zece e nemulțumit la serviciu

Peste 123.000 de români, atât angajați, cât și antreprenori, și-au declarat nivelul de fericire într-un sondaj realizat de curând.

Peste 61 la sută dintre angajații din România, care au participat la sondajul realizat online de platforma eJobs.ro în lunile octombrie și noiembrie.

În total, 65% dintre participanți au răspuns pozitiv la întrebarea ”Ești fericit la job?”. Studiul a ținut cont de cinci elemente ale fericirii în viața profesională: onestitatea, pasiunea echilibrul dintre viața personală și cea profesională, impactul activității în cadrul companiei și evoluția în carieră.

Doi din trei români sunt pasionați de locul lor de muncă, iar peste jumătate sunt de părere că au parte de transparență la locul de muncă. Mai mult, 63% dintre respondenți susțin că au găsit un echilibru sănătos între viața profesională și cea personală.

Un sfert dintre cei 123.000 de participanți s-au declarat în totalitate fericiți la locul lor de muncă, din toate punctele de vedere, în timp ce mai puțin de 10% dintre participanții la sondaj au răspuns negativ la toate întrebările.

Românii cred, în proporție de 70%, că munca lor face diferența în societate sau în companie, iar aproape jumătate dintre ei simt că au oportunitățile necesare pentru a putea evolua în carieră.

Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, intrați aici.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version