România, țara în care trebuie să te sui pe mașină ca să ajungi la trotuar

suceava mașină apă
Foto: Captură Facebook Diaconiță Ionuț

De fiecare dată când plouă mai mult, întregi străzi din orașele României se transformă în adevărate râuri pe care abia le poți traversa.

Din cauza canalizării proaste, în multe orașe apa băltește pe străzi, în loc să se scurgă în subteran.

Un locuitor din Suceava a surprins, luni, 23 decembrie, un incident amuzant la el în oraș. Șoferul unei mașini a oprit vehiculul pe care îl conducea, însă când a vrut să se dea jos din mașină a constatat că este înconjurat de apă.

Așa că, pentru a evita să se ude, s-a urcat pe propria mașină pe care a escaladat-o pentru a reuși să ajungă la trotuar.

Imaginile au fost publicate pe Facebook și s-au viralizat rapid, fiind urmărite de zeci de mii de ori și redistribuite de sute de internauți.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.