România a zdrobit Ungaria! Handbalistele noastre fac senzație la Euro

Româncele au zburat pe lângă unguroaice la Campionatul European (Foto: Marius Ionescu / swe2016.ehf-euro.com )

Româncele au zburat pe lângă unguroaice la Campionatul European (Foto: Marius Ionescu / swe2016.ehf-euro.com )

Naționala feminină de handbal a României a făcut un pas uriaș către semifinalele Campionatului European din Suedia, după victoria clară în fața Ungariei.

Tricolorele, care au jucat extraordinar pe toată durata partidei, s-au impus cu 29-21 în fața handbalistelor maghiare, și sunt pe locul doi în grupa principală II de la Euro 2016.

Naționala României pare să fie o adevărată pretendentă la titlul continental sub conducerea spaniolului Martin Ambros, tehnicianul echipei maghiare de club Gyor reușind să mobilizeze extraordinar echipa, din care fac parte numeroase jucătoare fără multă experiență, însă extrem de talentate.

Denisa Dedu și Paula Ungureanu au strălucit în poartă, în timp ce Cristina Neagu a fost desemnată din nou cea mai bună jucătoare a meciului, după ce a marcat de 10 ori. De cealaltă parte, nicio jucătoare a Ungariei n-a reușit să înscrie mai mult de trei goluri în poarta României.

Tricolorele sunt pe locul doi în grupă, cu patru puncte, la egalitate cu Danemarca, însă cu două puncte mai puțin decât Norvegia, singura echipă care a reușit să învingă România la Campionatul European din Suedia.

Pentru România urmează meciul de marți, cu Cehia, o surpriză a turneului, care a pierdut, însă, cu Rusia, scor 24-26, și rămâne cu doar 2 puncte în clasament.

Un succes al româncelor ar însemna încă un pas mare către semifinale, unde se califică doar primele două echipe din grupă.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version