Românca însărcinată care a murit din cauza COVID-19 se lăuda pe Facebook că nu poartă mască

FOTO: leo2014/Pixabay.com
FOTO: leo2014/Pixabay.com

O femeie în vârstă de 39 de ani din Arad, care era însărcinată în 28 de săptămâni și a murit în urmă cu câteva zile, după ce a fost diagnosticată cu COVID-19, scria pe Facebook că nu poartă mască de protecție.

„Nu merg la testare, chiar dacă prezint simptome de răceală. Știu deja că testul ar ieși pozitiv de COV1D-19 pentru a fi adăugat la numerele de „cazuri noi” crescând panica cu care se alimentează circul orchestrat de autorități și massmedia. Și nu am nevoie de carantină forțată, stat în spital cu forța sau luat medicamente degeaba”, scria femeia pe Facebook.

„Păstrez distanțe sociale pentru că respect spațiul personal al altora, dar nu pentru că mi-e frică de concetățenii sau vecinii mei. De fapt, aș îmbrățișa cu bucurie pe cineva chiar acum în public dacă ar fi un sentiment reciproc. Îmbrățișarea generează eliberearea de endorfine care ridică starea de spirit și ameliorează stresul. Avem parte de suficient stres în această perioadă”, mai spunea ea, pe rețeaua de socializare, în urmă cu câteva luni de zile.

„Nu port mască pentru că facilitează reproducerea perfectă pentru bacteriile care pot ajunge în gură și în plămâni. Nu am nevoie de o infecție respiratorie superioară”, adăuga ea, potrivit HotNews.

”Nu voi face niciun vaccin. Guvernul nu a mandatat niciodată un vaccin și nu mă va obliga niciodată să accept ceva în corp, mai ales în numele unui virus care nu apare decât în statistici și la TV sau alte surse de informare mainstream. Nu sunt oaie și nu mă poate manipula nimeni să cred că guvernul, politicienii și organizațiile mondiale finanțate de filantropi dubioși lucrează pentru binele și siguranța mea”, mai credea arădeanca, una din cele peste 2.400 de victime ale epidemiei din România.

Din nefericire, femeia în vârstă de 39 de ani a murit săptămâna trecută, în ambulanța care o transporta de la Arad la Timișoara.

Potrivit lui Ovidiu Covaciu, fondatorul celui mai mare grup pro-vaccinare de pe Facebook („Vaccinuri și Vaccinare – clarificări și sprijin pentru părinți”), textul nu a fost compus de femeie, ci doar redistribuit de ea, autorii textului fiind paginile anti-vaccinuri „Vaccinuri – Cunoaște Riscurile” și „VaccinEdu – Citește Prospectele”.

„Paginile antivax Vaccinuri – Cunoaște Riscurile și VaccinEdu – Citește Prospectele sunt autorii textului împrăștiat și de femeia însărcinată ucisă de Covid. Eu când spun ca antivacciniștii ucid copii, nu glumesc. Când ii acuz ca împrăștie ideologie care omoară copii, nu glumesc. Iată că omoară și adulți și pe copiii lor nenăscuți. Când promotorii ideilor antivax spun că cei care mor din diverse motive prevenibile „aveau și alte probleme” se cred invincibili. Nu sunt. Sper că autorii acelor pagini să aibă măcar o minimă mustrare de conștiință. Dar nu vor avea. Dacă aveau conștiință nu erau antivaxeri”, a scris Ovidiu Covaciu pe Facebook.

Paginile antivax Vaccinuri – Cunoaște Riscurile și VaccinEdu – Citește Prospectele sunt autorii textului împrăștiat și…

Publicată de Ovidiu Covaciu pe Duminică, 2 august 2020