Român înjunghiat de soție, după ce i-a reproșat că nu știe să facă sarmale

sarmale
Foto: Themightyquill / Wikimedia Commons

Un incident violent s-a petrecut în sâmbăta Paștelui, în comuna Albești, din județul Botoșani.

O femeie în vârstă de 55 de ani, care gătea sarmale, a fost atât de iritată de comentariile răutăcioase ale soțului pe marginea abilităților sale culinare încât a pus mâna pe un cuțit și l-a înfipt în abdomenul acestuia.

Fiul celor doi a chemat salvarea, iar victima a fost dusă în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență din Botoșani.

„Pacientul a suferit o plagă profundă, nepenetrantă, adică nu au fost atinse organe vitale, la nivelul peretelui abdominal stâng. Declarativ într-o bucată de tablă, dar anii de experienţă indicau mai degrabă o plagă înjunghiată. Profunzimea şi mecanismul de producere indicau asta”, a precizat medicul primar chirurg Iulian Preda, din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati” Botoşani.

Soțul a încercat, la internare, să o scape de vină pe soție, spunând că s-a tăiat într-o tablă, însă medicul care a tratat rana și-a dat seama că nu spune adevărul.

Polițiștii au aflat și ei adevărul, iar femeia a fost internată la Psihiatrie, după ce se prezentase, de asemenea, la Urgențe, cu agitație psihomotorie.

Trecutul celor doi soţi arată, scrie Monitorul de Botoșani, că femeia a ajuns de mai multe ori la spital în ultimii nouă ani, ca urmare a unor agresiuni. Aceasta a fost și ea înjunghiată, în trecut, de soț, dar a fost internată și pentru fracturi costale și de antebraț și traumatisme craniene.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.