Român arestat pe un aeroport din Olanda, după ce a spus că are „ceva” în rucsac

român arestat aeroport schiphol
Foto: Captură ad.nl

Un român în vârstă de 47 de ani a amenințat cu un cuțit mai multe persoane pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam, relatează publicația olandeză ad.nl.

Bărbatul de naționalitate română locuiește în Haga. El a fluturat un cuțit și a strigat că are „ceva” în rucsacul său.

Forțele de ordine l-au imobilizat rapid și au văzut că românul nu avea nimic în rucsac. Nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului care s-a petrcut în jurul orei 22.00 (ora locală).

Deocamdată nu se cunoaște motivul pentru care cetățeanul român a acționat în acest mod.

Potrivit agenției de presă Associated Press, purtătorul de cuvând al poliției militare a declarat că a fost declanșată o investigație, însă oamenii legii nu cred că incidentul a fost unul de natură teroristă.

Bărbatul a fost arestat într-o zonă publică a aeroportului Schiphol, unde erau mai multe magazine și restaurante.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.