Robert Negoiță vrea să planteze și palmieri crescuți pe orizontală: „Pot fi folosiți pe post de băncuță”

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, continuă ideea plantării de palmieri. Acesta vrea să planteze doi palmieri la Hala Laminor care au fost crescuți pe orizontală, pentru a fi folosiți pe post de băncuțe.

„Acesta e un copac special. Așa a fost crescut el. Cei care produc astfel de plante s-au tot gândit să facă și chestiuni mai deosebite. Ei l-au crescut culcat ca să dea din el, să pară natural.

Imaginați-vă că o să fie aici în interior și poți să stai pe el. M-a surprins foarte tare această idee care imită natura. Se întâmplă ca de la vânt să mai cadă un copac, de aici s-au inspirat. Este atât de rezistent încât începe să dea din el și, chiar culcat fiind, pleacă mai departe.

Evident că unii oameni care chiar dacă nu se pricep, dar sunt cu rea-credință,  rău intenționați, interpretează chestia asta că, vezi Doamne, le-a căzut copacul. Nu, așa i-am cumpărat.

Acești copaci cumpărați de noi sunt fix așa că ni s-au părut că sunt foarte drăguți, sunt speciali, sunt deosebiți și abia aștept să avem în interior gradina botanică”, a spus primarul în filmul postat pe Facebook. 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.