Rezultate alegeri locale Primăria Sector 2. Cum s-au împărțit voturile

Radu Mihaiu și Rareș Hopincă. Foto: Facebook

Numărătoarea paralelă a PSD a arătat că Rareș Hopincă de la PSD a câștigat alegerile în Sectorul 2 în fața lui Radu Mihaiu de la USR, transmite G4Media.ro.

Și datele Autorității Electorale Permanente, agregate pe platforma rezultatevot.ro de Code 4 Romania și citate de Euronews, arată că Rareș Hopincă, candidatul alianței PSD-PNL, a obținut 43,64% din voturi, în timp ce Radu Mihaiu, reprezentantul ADU, s-a clasat pe locul doi cu 42,23%.

Potrivit unor surse citate de postul de televiziune Digi 24, între Rareș Hopincă și Radu Mihaiu ar fi o diferență de doar 200 de voturi.

Se pare că USR a pierdut și Primăria Sectorului 1, unde Clotilde Armand ar fi fost învinsă de candidatul PSD-PNL, George Tuță. USR a pierdut și Primăria Brașov, unde Allen Coliban a fost înfrânt de George Scripcaru.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.