Rezolvarea provocării „Poți vedea șarpele din imagine?”

șarpele camuflat
Foto: Helen/ @SssnakeySci (Twitter)

Zeci de mii de oameni s-au chinuit în ultimele zile să descopere șarpele „ascuns” în această imagine, iar mulți dintre ei nu au reușit nici după ce au privit îndelung fotografia.

Așa că Helen, doctoranda în herpetologie din Statele Unite care a publicat poza pe rețeaua de socializare Twitter, a decis să ofere și rezolvarea provocării.

„În caz că nu l-ați găsit… Agkistrodon contortrix e drăguț, dar e veninos, așa că nu îl atingeți”, a scris ea pe Twitter.

Iată mai jos unde se află în această imagine șarpele din specia Agkistrodon contortrix.

Agkistrodon contortrix face parte din familia șerpilor cu clopoței. Astfel de șerpi sunt foarte comuni în America de Nord și sunt reponsabili de numeroase dintre mușcăturile suferite de oameni.

Din fericire însă, deși sunt veninoși, mușcăturile acestor șerpi nu sunt decât în cazuri foarte rare fatale.

Foto: Twitter

Dacă v-a plăcut această provocare și vreți să rezolvați și alte teste, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.