Revelion în străinătate: 5 destinații avantajoase

Revelionul în străinătate a devenit tot mai popular și printre turiștii români care sunt dornici să viziteze orașe din Europa, dar chiar și de pe alte continente. În ultimii ani prețurile au devenit mai accesibile și lumea s-a deschis tot mai mult pentru turiștii români.

Viena

Viena e considerată capitala valsului așa că locul unde, cel puțin teoretic, e cea mai bună muzică, ar trebui să îți încânte auzul. Cele mai interesante evenimente din perioada de iarnă în Viena sunt concertele orchestrei filarmonice vieneze, dar și gala de Revelion de la Primăria din Viena, care e un bal în toată regula, cu rochii speciale și dansuri vieneze.

Poți alege un city break Viena pentru perioada Revelionului la prețuri destul de avantajoase, însă cu siguranță mult mai mari decât în sezonul turistic normal.

Mauritius

Dacă vrei să faci cu adevărat o nebunie în noaptea de Revelion, alege o vacanță Mauritius și petrece trecerea dintre ani la temperaturi între 25 și 30 de grade Celsius.

Poate că investiția e ceva mai scumpă decât o excursie în Europa, însă dacă vrei să fugi de iarnă aceasta e destinația ideală.

Barcelona

O altă recomandare pe care o facem pentru Revelion este peninsula iberică și mai exact Barcelona pentru că ai multe lucruri de admirat acolo. Chiar dacă nu e o destinație exotică, temperaturile tind să fie ceva mai blânde decât în România.

 

Bansko, Bulgaria

În ultimii ani numărul turiștilor români ce petrec revelionul în Bansko a devenit din ce în ce mai mare. Este o stațiune turistică unde te poți bucura de sporturile de iarnă dar și de tot felul de spa-uri și de mâncare diversă. Stațiunea montană oferă toate condițiile de care ai putea avea nevoie, iar ofertele sunt printre cele mai avantajoase, chiar mai competitive decât cele de la noi din țară.

În întreg orașul găsești în jur de 100 de baruri, restaurante și cluburi, așa că ai de unde alege pentru petrecerea dintre ani. Din punct de vedere cultural, lucrurile seamănă foarte mult cu ce găsești în România: petreceri cu muzică bună, cu DJ, băutură din belșug și mâncare.

Paris

Ultima destinație de Revelion pe care v-o recomandăm este Paris, orașul îndrăgostiților, orașul luminilor, considerat de mulți cel mai romantic loc de pe pământ. Chiar și o simplă plimbare pe străzile Parisului în noaptea de Revelion poate fi o experiență inedită, care merită trăită din plin.

Probabil cea mai romantică experiență pe care o poți trăi de Revelion la Paris e o croazieră pe Sena alături de persoana iubită. Astfel vei putea admira Turnul Eiffel, Luvru și alte clădiri emblematice ale orașului.

 

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.