Revelion. Ce artiști concertează în centrele marilor orașe din țară

FOTO: nickgesell/Pixabay.com
FOTO: nickgesell/Pixabay.com

Majoritatea marilor orașe din țară vor avea concerte în marile piețe. Primăria Capitalei organizează „Disco Night Fever” în Piața Constituției.

O-Zone, trio-ul din Republica Moldova, va cânta marţi pe aceeaşi scenă cu Haddaway şi cu rapperul american Turbo B., fostul solist al trupei Snap.
Lista invitaţilor străini este completată de artiştii din spatele numelui Milli Vanilli Experience (Face meets Voice), care vin la Bucureşti pentru petrecerea de Revelion din Piaţa Constituţiei.
Printre invitaţii serii se numără şi trupele Holograf şi Vunk, dar şi Horia Brenciu & HB Orchestra. Vor încânta publicul şi trupele Andre şi 3rei Sud Est, iar Ovidiu Komornyik & OK Band completează lista artiştilor prezenţi la Revelionul din Piața Constituției.
Cluj-Napoca. Începând cu ora 22:00, în Piața Unirii vor concerta trupele Datina, Dj Project și Arpy & Zip Band. La miezul nopții va fi un foc de artificii în Piața Avram Iancu.
Iași. Pe scena din fața Palatului Culturii vor fi Irina Rimes, Hara, Ovidiu Lipan Țăndărică, trupa No Stress și alți artiști ieșeni. Va fi și un foc de artificii.
Timișoara. Primăria Timișoara invită timișorenii și publicul larg să petreacă Revelionul 2020 în Piața Victoriei din Timișoara, pregătind un program artistic retro. Vor urca pe scenă Rednex, Akcent, Sandra N și Phaser.
Constanța. În Piața Ovidiu vor concerta Andra, Ștefan Bănică și Voltaj. Programul va începe la ora 22:00, iar la miezul nopții va fi un foc de artificii.
Brașov. Primăria organizează o petrecere în aer liber în Piața Sfatului. Vor fi pe scenă un DJ, artiștii de muzică populară Cătălin Doinaș și Adina Roșca, Mandinga și Smiley.
Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.