Reinventarea cortului. Balonul transparent care te scufundă în natură

cortul transparent
Cortul transparent. Foto: fancy.com

Compania Holleyweb a inventat cortul-balon, transparent și gonflabil, pe care poți să îl instalezi în mijlocul naturii și care oferă aproape tot confortul de care cineva se bucură acasă, informează publicația online boredpanda.com.

Pentru a menține cortul umflat, proprietarul trebuie însă să aibă o sursă de energie în apropiere deoarece cortul este ținut umflat de un compresor de aer, iar acesta trebuie pus în priză.

Chiar și așa, cortul gonflabil poate fi adus în mijlocul naturii. De exemplu, poate fi instalat în apropierea unei cabane, a unei pensiuni de munte, dar și în parcuri, în grădini sau în curtea casei. Cortul gonflabil este ușor de transportat și de montat.

Cortul-balon este fabricat din PVC (un tip de plastic), este înalt de 4 metri și poate găzdui două persoane. Evident, cortul gonflabil nu este foarte rezistent, însă cei care se adăpostesc în el nu trebuie să își facă griji atunci când plouă: cortul este impermeabil. În plus, este realizat dintr-un material ignifug.

Cortul este împărțit în două compartimente: primul este mic (un fel de hol), iar al doilea, mai spațios, poate fi amenajat fie ca sufragerie, cu măsuță și scaune, fie ca dormitor, cu un pat dublu pentru o noapte romantică petrecută sub stele.

Cortul este disponibil pe amazon.com și costă 1.100 de dolari, bani la care se adaugă și taxele de transport.

cortul transparent
Cortul transparent. Foto: fancy.com
cortul transparent
Cortul transparent. Foto: fancy.com
cortul transparent
Cortul transparent. Foto: fancy.com

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Capsula care va înlocui cortul la mare și la munte
Mobila pictată în Transilvania a ajuns în toată lumea: transformă o casă banală într-un muzeu
Casa de pe Deal, afacerea născută dintr-o poveste de iubire dintre o româncă și un francez

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.