Referendumul lui Nicușor Dan a fost aprobat. Care sunt cele 3 întrebări de pe buletinele de vot

nicușor dan

Nicușor Dan. Foto: Pagina de Facebook Nicușor Dan

Consiliul General al Municipiului București a aprobat în ședința de azi organizarea referendumului local produs de primarul general al Capitalei, Nicușor Dan.

47 de consilieri generali au votat pentru organizarea referendumului și doar 2 s-au opus. Referendumul va avea 3 întrebări și va fi organizat în data de 24 noiembrie, odată cu primul tur al alegerilor prezidențiale. Nicușor Dan a declarat că referendumul va costa 7 milioane de lei.

Nicușor Dan propusese 2 întrebări pe buletinele de vot, cea de-a treia întrebare fiind propusă de consilierii PSD din CGMB.

Iată care sunt cele 3 întrebări pe care bucureștenii le vor regăsi pe buletinele de vot:
1.
Sunteți de acord ca repartizarea între Primăria Municipiului București și Primăriile de Sector a impozitelor pe venit și a taxelor și impozitelor locale colectate de la bucureșteni să fie aprobată de către Consiliul General al Municipiului București?
2. Sunteți de acord ca Primarul General al Municipiului București să emită autorizațiile de construire pe întreg teritoriul administrativ al orașului?
3. Sunteți de acord ca Primăria Municipiului București să finanțeze și să implementeze un program de educație pentru sănătate și prevenire a consumului de droguri în toate școlile din București?

    Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



    Cele mai noi articole ale noastre:

    Exit mobile version