Reduceri Samsung Galaxy. Oferta zilei la eMAG.ro

eMAG Samsung
eMAG Samsung

Cei care sunt în căutare de reduceri Samsung Galaxy pot cumpăra astăzi, cu ocazia Ziua eMAG,  smartphone-uri la prețuri speciale. Întreaga ofertă o găsiți – AICI

Iată câteva dintre cele mai tentante oferte și reduceri Samsung Galaxy:

Card cadou 220 de lei și un preț special. Telefon mobil Samsung GALAXY S6 Edge, 32GB, 4G. Camera super-rapida iti pune in valoare creativitatea oriunde si oricand.

Lasa-ti stilul sa se exprime liber si surprinde momentele care conteaza cu adevarat. Apasa butonul „Home” de doua ori si vei fi directionat in modul pentru camera – nu vei rata momentele importante niciodata.

Cu viteza dubla fata de modelele precedente si cu un lansator de aplicatii foarte rapid, Samsung Galaxy S6 Edge va ofera rezultate imbatabile si cresterea eficientei energetice.

Arhitectura pe 64 biti ofera performante cu adevarat puternice, permitandu-va un multitasking si functii multimedia la un nivel superior.

Mai multe detalii și lista de reduceri Samsung Galaxy de ziua eMAG.ro găsiți – AICI.

01-reduceri-samsung-galaxy-ziua-emag

Card cadou 130 de lei și un preț special. Telefon mobil Samsung Galaxy A5 (2016), 16GB, 4G. O imbinare intre metalul solid, de calitate premium, si sticla Gorilla Glass cu aspect atragator. Un model pe care il tineti in mana mai stabil si mai comod, cu un aspect mai ingust si o fateta mai subtire.

Bucurati-va de o performanta exceptionala a componentelor hardware si de o viteza de internet ultra-rapida. Procesorul octa-core si accesul la retea LTE Cat.6 permit incarcarea web optima, o tranzitie mai simpla a interfetei si multi-tasking mai rapid.

Camerele frontala si secundara beneficiaza de o apertura de f/1.9, care permite imagini de o claritate exceptionala, chiar si in conditii de lumina redusa. Utilizati functia OIS a camerei secundare pentru a surprinde imagini si videoclipuri clare. Surprindeti un moment pretios intr-o clipa, apasand pur si simplu de doua ori pe butonul Home pentru a lansa rapid camera.

Mai multe detalii și lista de reduceri Samsung Galaxy de ziua eMAG.ro găsiți – AICI.

02-reduceri-samsung-galaxy-a

Card cadou 260 de lei și un preț special. Telefon mobil Samsung GALAXY S7, 32GB, 4G. Fiind echipat cu procesor puternic, Galaxy S7 functioneaza cursiv si rapid, gestionand toate datele suplimentare de pe cardul microSD in deplina siguranta. Desi bateria este de dimensiuni mai mari, incarcarea este chiar mai rapida. Experienta jocurilor pe mobil s-a imbunatatit considerabil, deoarece Galaxy S7 vine echipat cu un centru de control special pentru jocuri si functii, cum ar fi inregistrarea in timpul jocului.

Mai multe detalii și lista de reduceri Samsung Galaxy de ziua eMAG.ro găsiți – AICI.

03-reduceri-samsung-galaxy-emag