Reduceri saltele Black Friday 2016. Prețuri mai mici cu până la 80%

Reduceri saltele Black Friday 2016
Reduceri saltele Black Friday 2016

Pentru cei care caută mobilă există o serie de reduceri saltele Black Friday 2016. Întreaga listă de reduceri saltele Black Friday 2016 o puteți consulta AICI

Reduceri saltele Black Friday 2016. Saltea Basoc Revence Memory 14 cm spuma HR + 6 cm memory. Cei 14 cm de spumă HR generație 2015 vă oferă o susținere ideală în timpul nopții păstrând un nivel de confort optim pe toată durata somnului.

Cei 6 cm de spumă memory vă oferă un confort suprem şi senzaţia de imponderabilitate. Cu această saltea moale corpul dumneavoastră se va afunda intr-un nor de confort nemarginit.

Ţine spatele drept, previne şi elimină durerile de spate. Vă veţi trezi odihniţi şi fară dureri de spate, datorită proprietaţilor ortopedice.

01-reduceri-saltele-black-friday-2016

Mai multe oferte la mobilă găsiți AICI

Reduceri saltele Black Friday 2016 saltele. Saltea Vasco 7 Zone 3 cm Latex + 10 cm spuma HR + 4 cm Memory. Salteaua Vasco 7 Zone asigura o pozitie corecta a corpului pe toata durata somnului si garanteaza confortul in fiecare anotimp. Materialele de suprafata tratate cu ALOE VERA sau ECOFAIR, iar flexibilitatea si elasticitatea naturala a materialelor latex si vascomemory va permite sa aveti o saltea ideala si sa va bucurati de ea o perioada indelungata.

Salteaua Vasco 7 Zone este alcatuita dintr-un strat de spuma VascoElastic Memory cu densitate de 55Kg/m3 si grosime 4 cm,un strat de spuma High Resilience cu densitate de 30 Kg/m3 si grosime de 10 cm si un strat de Latex 7 zone cu densitate de 65 Kg/m3 si grosime 3 cm Flexibilitatea si elasticititatea naturala a materialului VascoElastic Memory va permite sa aveti o saltea ideala.Stratul de Memory are abilitatea sa ofere atat confortul cat si suportul ortopedic necesar. Spuma Memory se muleaza conform pozitiei de dormit iar pe masura ce corpul dumneavoastra este inconjurat de un confort nemasurat, stratul de memory ajuta la reducerea punctelor de presiune care pot cauza deranjul din timpul noptii. Mai putine puncte de presiune inseamna o circulatie mai buna a somnului.

02-reduceri-black-friday-saltele

Mai multe oferte la mobilă găsiți AICI
Reduceri saltele Black Friday 2016 saltele. Saltea Pocket Latex Chocolate, 1200 arcuri individuale. Acest gen de saltea compusa din arcuri impachetate individual si spuma memory, asigura o repartitie ortopedica a greutatii corpului pe toata suprafata saltelei şi oferă o pozitie corecta a coloanei vertebrale. Mai putine puncte de presiune inseamna o circulatie mai buna a sangelui. Stratul de latex ajuta la reducerea punctelor de presiune care pot cauza deranjul din timpul noptii si iti asigurara o pozitie naturala a coloanei vertebrale in timpul somnului.

Miezul de arcuri este format din peste 1200 de arcuri(in functie de dimensiunea saltelei), impachetate individual, facute din otel cu diametru de 1,4 mm extrem de durabil. Fiecare arc actioneaza independent conform corpului dumneavoastra, raspunzand presiunii generate de greutate si oferind un extra-suport acolo unde este nevoie cel mai mult. Carcasa de poliuretan din jurul miezului de saltelei intareste marginile acesteia si mareste suprafata de dormit.

Topperul este confectionat dintr-un strat de Latex cu 7 zone de presiune cu densitate de 65Kg/m3 si grosime 3 cm. Flexibilitatea si elasticitatea naturala a materialului Latex 7 Zone va permite sa aveti o saltea ideala. Stratul de Latex are abilitatea sa ofere atat confortul cat si suportul ortopedic necesar. Mai putine puncte de presiune inseamna o circulatie mai buna a sangelui.

 

Reduceri saltele Black Friday 2016
Reduceri saltele Black Friday 2016