Reduceri parfumuri. Cele mai bune oferte Elefant.ro

Reduceri parfumuri la Elefant.ro
Reduceri parfumuri la Elefant.ro

Magazinul Elefant.ro anunță o serie de reduceri parfumuri de damă și pentru bărbați. Mai multe detalii despre ofertă găsiți – AICI. Iată câteva dintre cele mai interesante reduceri parfumuri:

Reducere 54%. LANVIN. Apa de parfum Lanvin Rumeur 2 Rose, 100 ml, pentru femei. Rumeur 2 Rose este un parfum sexy, rafinat, pentru femei contemporane. Feminin, misterios si enigmatic, seamana cu un cocktail irezistibil de citrice cu trandafir. Este perfect conceput pentru fetele atragatoare si femeile indraznete. Întreaga ofertă și alte reduceri parfumuri găsiți AICI.

01-parfumu

Reducere 49%. YVES SAINT LAURENT. Apa de parfum Cinema, 90 ml, pentru femei. Yves Saint Laurent Cinema este un parfum care aduce un omagiu frumusetii naturale, conceput pentru femeile sensibile si fermecatoare ce sunt constiente de puterea lor de seductie.

Cinema este simbolul elegantei si feminitatii ce te va incanta in orice moment! Parfumul este perfect pentru a fi purtat seara, la o petrecere cu prietenii cand te va face sa stralucesti si va atrage privirile tuturor.

Compozitia parfumului Yves Saint Laurent Cinema este perfect echilibrata datorita armoniei create prin folosirea aromele de flori, vanilie si iasomie. Întreaga ofertă și alte reduceri parfumuri găsiți AICI.

02-parfum

Reducere 39%. JIMMY CHOO. Apa de parfum Jimmy Choo, 60 ml, pentru femei. Primul parfum care invaluie femeia, care aduce senzualitate si seductie, gratie unui acord delicios compus din tonuri calde fructate, bogate si lemnoase.

Inspirat de femeile moderne : este puternic, seducator, combinatia misterului si senzualitatii. Un obiect de dorinta irezistibila. Jimmy Choo ofera, de asemenea, farmec si sofisticare intr-un pretios flacon fatetat, inspirat de sticla de Murano. Întreaga ofertă și alte reduceri parfumuri găsiți AICI.

03-parfum

Reducere 56%. HUGO BOSS. Apa de parfum Ma Vie, 75 ml, pentru femei. Hugo Boss Ma Vie este inspirat de spiritul independent al femeii care stie sa aprecieze momentele simple ale vietii. Compozitia este fresh, unica, un mix intre modernitate, feminitate si incredere in fortele proprii. Întreaga ofertă și alte reduceri parfumuri găsiți AICI.

04-parfum

Reducere 51%. LACOSTE. Apa de parfum Lacoste, 50 ml, pentru femei. Lacoste Pour Femme este un parfum de lux, seducator ce incanta orice femeie moderna. Un parfum feminin si senzual potrivit unei femei frumoase, sigura pe sine, sociabila si stralucitoare ce atrage atentia celor din jurul sau.

Lacoste Pour Femme este un parfum dulce, cu note florale ce contine extracte de trandafir si hibiscus. Acest parfum simbolizeaza frumusetea feminina si libertatea unei femei ce stie ce vrea. Întreaga ofertă și alte reduceri parfumuri găsiți AICI.

05-parfum

Reduceri parfumuri. Oferta Elefant.ro pentru bărbați

Reducere 53%. DOLCE & GABBANA. Apa de parfum Pour Homme Intenso, 125 ml, pentru barbati. Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso, aparut in iarna anului 2014, este o ediție noua, rafinata a parfumului Dolce & Gabbana Pour Homme, aparut in anul 2012. Compozitie: se deschide cu note acvatice, proaspete si note verzi de busuioc si levantica, la care se adauga note de tutun, miere, baza fiind formata din lemn de santal, chiparos, mosc, ambra si labdanum. Mai multe detalii și întreaga listă reduceri parfumuri găsiți AICI

06-parfum-barbati

Reducere 62%. LALIQUE. Apa de parfum Pour Homme, 125 ml, pentru barbati. Lalique Pour Homme, aparut in anul 1997 si creat de Maurice Roucel, este un parfum oriental, picant. Este parfumul barbatului liber, putand fi purtat la orice ocazie. Mai multe detalii și întreaga listă reduceri parfumuri găsiți AICI

07-parfum-barbati

Reducere 20%. HERMES. Apa de parfum Terre D’Hermes, 75 ml,pentru barbati. Parfumul Hermes – Terre D’Hermes este un parfum lemnos – condimentat de barbati. Terre D’Hermes a fost lansat in anul 2006. Creatorul acestui parfum este Jean-Claude Ellena. Terre D’Hermes este un parfum de plante si minerale pentru barbati, un parfum care combina cerul si pamantul („Terre”). Este descris ca „o calatorie in intreaga lume de elemente”. Mai multe detalii și întreaga listă reduceri parfumuri găsiți AICI

08-parfum-barbati

Reducere 28%. GIORGIO ARMANI. Apa de parfum Code Profumo 60 ml, pentru barbati. Mai multe detalii și întreaga listă reduceri parfumuri găsiți AICI

09-parfum-barbati

Reducere 49%. PRADA. Apa de parfum Luna Rossa Extreme, 50 ml, pentru barbati. Compozitie: Note de varf: bergamot, lavanda, afine, Note de mijloc: piper negru, labdanum, Note de baza: ambra, vanilie. Mai multe detalii și întreaga listă reduceri parfumuri găsiți AICI

10-parfum-barbati