Reduceri mașini de spălat Emag.ro. Cele mai bune oferte

Reduceri mașini de spălat Emag.ro

Reduceri mașini de spălat Emag.ro

Cei care sunt în căutare de reduceri mașini de spălat Emag.ro pot regăsi în oferta zilei câteva promoții interesante. Întreaga listă de reduceri mașini de spălat Emag.ro o găsiți LA ACEST LINK. Iată câteva dintre cele mai atractive oferte.

Reducere 46%. Maşină de spălat frontală EF5800 ARCTIC, SLIM, 800 RPM, 5 KG, A+, LED. Are sistem electronic de control al balansului. Acest sistem distribuie uniform rufele în interiorul tamburului, ceea ce face că vibraţiile şi zgomotul din timpul stoarcerii să fie diminuate. Te bucuri în acest fel de confortul oferit de o funcţionare mai silenţioasă a maşinii de spălat.

Specialiştii Arctic au conceput un design special al panourilor laterale ale maşinii de spălat, cu striaţii în formă de S, care au rolul de a reduce nivelul vibraţiilor şi, implicit, al zgomotului din timpul spălării. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri mașini de spălat Emag.ro găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 35%. HOOVER VHD 9164ZD. Maşină spălat rufe încărcare frontală , 9 KG, 1600 rpm, clasa spălare A, clasa energetică A+. Display DIGITAL KG MODE, 12 programe, programator electronic bidirecţional, pornire întârziată, capacitate variabilă automată (fuzzy logic), senzor anti spumă.  Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri mașini de spălat Emag.ro găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 30%. Maşină de spălat Hotpoint-Ariston ARXF. Woolmark Platinum Care este certificarea maximă emisă de „The Woolmark Company” pentru mărcile care ating standarde atât de ridicate de calitate încât maşinile lor de spălat pot spală şi hainele care au eticheta „numai spălare manuală”. Un rezultat obţinut datorită unui sistem de spălare unic şi brevetatcare nu freacă fibrele şi menţine astfel moliciunea lor, chiar şi după mai mult de 20 de cicluri de spălare.

Ciclul Baby oferă certitudinea unui rezultat perfect chiar şi la numai 40°C şi garantează o igienă absolută a hainelor bebeluşilor şi o îngrijire absolută a pielii şi ţesăturilor. Acest ciclu foloseşte mai multă apă pentru a dilua perfect detergenţii, optimiza efectul aditivilor de igienizare şi clăti foarte bine pentru a elimina orice posibile urme de detergent din fibre. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri mașini de spălat Emag.ro găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 410 lei. Maşina de spălat rufe Gorenje W6202S. Detergenţii eficienţi şi programele moderne de spălare oferă acum rezultate excelente chiar dacă spălaţi la temperaturi mai mici. În loc să alegeţi programul 40°C puteţi alege programul de spălare la 30°C şi veţi economisi cu 40% mai mult curent. Rufele care sunt mai puţin murdare vor fi împrospătate şi se vor păstra mai mult timp.

Maşinile de spălat Gorenje sunt echipate cu un sistem special, ecologic, care previne pierderea detergnetului atunci când se face alimentarea cu apă. Astfel veţi ecomisi cu până la 20% din costurile pentru detergent şi veţi proteja mediul înconjurător. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri mașini de spălat Emag.ro găsiți LA ACEST LINK.

Reduceri mașini de spălat Emag.ro

Reducere 830 de lei. Maşină de spălat rufe cu uscător Whirlpool WWDC 9716. Tehnologia unică Wave Motion, permite spălarea la 15 grade C, cu aceeaşi eficientă că şi la 40 de grade. Prin tehnologia Wave Motion de la Whirlpool strălucirea culorilor se păstrează timp îndelungat. Temperatura joasă susţinută de Tehnologia Wave Motion cu mişcările asimetrice ale tamburului.

Indiferent că este vorba despre hainele celui mic sau de haine delicate de vara, ori din material de lână cu nouă gama ai programe de spălare şi uscare gata adapentruate astfel încât să corespundă nevoilor tale, în funcţie de tipul ţesăturii sau timpul pe care îl ai la dispoziţie. Datorită tehnologiei 6th sense ai la dispoziţie o mulţime de funcţii şi opentruiuni care îţi fac viaţă mai uşoară în spălarea şi uscarea hainelor. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri mașini de spălat Emag.ro găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 550 de lei. Maşină de spălat rufe Daewoo DWD-HB1425E. Motorul avansat fără perii, cu invertor şi cu axul de rotaţie în contiunarea axului de rotărie al tamburului, roteşte tamburul direct, fără curea, reducând astfel vibraţiile nedorite şi zgomotul. De asemenea, prin utilizarea maşinii de spălat Daewoo cu motor „Smart Drive” se optimizează şi consumul de energie.

Cu ajutorul pompei de recirulare, beneficiaţi de o durabilitate mai mare a maşinii de spălat şi de reducerea cu până la 4% a nivelului de zgomot. De asemenea, datorită acestei pompe consumul de energieva fi mai mic. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri mașini de spălat Emag.ro găsiți LA ACEST LINK.

 

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version