Reduceri la televizoare. Ofertă Philips pe eMAG.ro

eMAG anunță o promoție la televizoare Philips în această perioadă. Reducerile de preț sunt și de 1.500 de lei. Întreaga ofertă o puteți studia LA ACEST LINK.

Iată câteva dintre cele mai intresante oferte la televizoare Philips pe eMAG.ro:

Reducere 1.500 de lei. Televizor LED Smart Android Philips, diagonală de 139 cm, 55PFH5500/88, Full HD. Cu Pixel Plus HD de la Philips beneficiezi de 69 miliarde de culori, un super contrast dinamic de 500.000:1, dar şi de Micro Dimming.

Micro Dimming analizează imaginea în peste 3200 de zone şi oferă negrul cel mai negru şi albul cel mai alb. Mulţumită software-ului special care analizează imaginea în 6400 secţiuni diferite şi o reglează în mod corespunzător, te vei bucură de contrast şi calitate incredibile ale imaginii, având parte de o experienţă vizuală realistă.

Perfect Motion Rate (PMR) 200 Hz îmbunătăţeşte reproducerea mişcărilor, producând imagini clare şi vibrante. Noul standard PMR de la Philips combină cele mai noi tehnologii de procesare a imaginii oferind o claritate de neegalat a mişcării. Întreaga listă de reduceri televizoare eMAG.ro o găsiți LA ACEST LINK

Reducere 500 de lei. Televizor LED Smart Android, Philips, 80 cm, 32PFH5500/88, Full HD. Cu o putere de procesare de 1 miliard de pixeli pe secundă, procesorul Dual Core va garantează cele mai clare şi fluente imagini. Dezlănţuie puterea Android L direct pe televizorul tău Philips.

Aplicaţiile, jocurile preferate şi multe altele le poţi experimenta de acum pe cel mai mare ecran. Google Play are un catalog bogat de jocuri de calitate superioară pentru toate vârstele. Optimizate pentru a fi utilizate pe televizor, acestea arată la fel de bine pe cât de distractiv este să le joci.

Şi nu este nevoie să îţi aglomerezi casă cu încă o consola de joc; având o comandă universală USB pentru jocuri, te poţi juca şi poţi naviga cu uşurinţă. Întreaga listă de reduceri televizoare eMAG.ro o găsiți LA ACEST LINK. 

reduceri televizoare emag

Reducere de 200 de lei. Televizor LED Philips, 61 cm, 24PHH4000, HD. Cu Digital Crystal Clear de la Philips beneficiezi de 69 miliarde de culori şi un super contrast dinamic de 500.000:1. Imagini clare, culori naturale, consum redus de energie. Toate acestea datorită tehnologiei LED.

Perfect Motion Rate (PMR) 100 Hz îmbunătăţeşte reproducerea mişcărilor, producând imagini clare şi vibrante. Noul standard PMR de la Philips combină cele mai noi tehnologii de procesare a imaginii oferind o claritate de neegalat a mişcării. Conectează un stick USB, un aparat foto sau orice alt dispozitiv multimedia pentru a te bucură de pozele, muzică şi clipurile tale video direct pe ecranul televizorului tău Philips.

Cu ajutorul conectorului VGA puteţi folosi televizorul Philips pe post de monitor. Trebuie doar să conectaţi PC-ul sau laptop-ul la televizor şi va puteţi bucura de conţinutul preferat. Întreaga listă de reduceri televizoare eMAG.ro o găsiți LA ACEST LINK

reduceri televizoare

Reducere 300 de lei. Televizor LED Philips, 80 cm, 32PFH4100/88, Full HD. Două porturi HDMI pentru a conecta dispozitivele tale. Cu ajutorul Philips Easylink o să ai nevoie de o singură telecomanda pentru a controla DVD/Blu-ray playerul sau sistemul Home Cinema. Cu Digital Crystal Clear de la Philips beneficiezi de 69 miliarde de culori şi un super contrast dinamic de 500.000:1.

Perfect Motion Rate (PMR) 100 Hz îmbunătăţeşte reproducerea mişcărilor, producând imagini clare şi vibrante. Noul standard PMR de la Philips combină cele mai noi tehnologii de procesare a imaginii oferind o claritate de neegalat a mişcării.  Întreaga listă de reduceri televizoare eMAG.ro o găsiți LA ACEST LINK

red