Reduceri la electrocasnice eMAG. Prețuri și cu 40% mai mici

În această perioadă, cel mai mare magazin online din țară anunță reduceri importante la mai multe produse pentru bucătăria ta. Iată câteva dintre cele mai interesante produse din lista de reduceri la electrocasnice la eMAG:

Reducere de 40%. Plita incorporabila Electrolux X-line EGU6648LXX, gaz, 4 arzatoare, 60 cm, Aprindere electrica, gratare fonta, ultra plata 5 mm, Inox. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri la electrocasnice la eMAG o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere de 33%. Plita incorporabila Electrolux EGT6242NOK, gaz, 4 arzatoare, aprindere electrica. Aceasta plita cu gaz-pe-sticla combina precizia si eficienta gatitului cu gaz cu unicitatea aspectului. Cand nu este utilizata, suprafata lucioasa – ce poate fi curatata prin stergere – confera bucatariei un accent modern, in timp ce suporturile robuste pentru vasele de gatit, creeaza o un aspect profesional.

Butoanele de pe panoul de comanda al acestei plite regleaza nu doar temperatura ci si aprinderea. Combinand inteligent ambele functii, Electrolux va ajuta sa incepeti imediat procesul de gatire.

Pur si simplu rotiti butonul pentru a porni alimentarea cu gaz, apasati-l pentru a genera scantei si aventura in domeniul culinar poate incepe. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri la electrocasnice la eMAG o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere de 29%.  Hota incorporabila telescopica Electrolux EFP6440X, Putere de absorbtie 384 mc/h, 2 motoare, 60 cm, inox. Aceasta hota foloseste un filtru anti-grasime de aluminiu, tip caseta. Acest filtru poate fi scos usor din hota si este usor de spalat. Nu ocupa mult spatiu, ofera un mod perfect de a ascunde aparatul si de a beneficia, in acelasi timp, de un randament ridicat al aspiratiei. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri electrocasnice găsiți AICI.

03 reduceri emag

Reduceri la electrocasnice. Oferte de la eMAG și la cuptoare

Reducere de 29%. Cuptor incorporabil Electrolux EOB2200BOX, electric, clasa A, inox antiamprenta. Acest cuptor cu capacitatea generoasa de 70 de litri are si cea mai incapatoare tava disponibila. Puteti sa configurati spatiul pentru a gati orice tip de mancare, mica sau mare, totul simultan.

04 reduceriBlocati caldura in interiorul cuptorului pentru a gati cu eficienta sporita. Acest cuptor este cu 10% mai eficient din punct de vedere energetic fata de aparatele din clasa A. Aceasta deoarece interiorul sau este foarte bine izolat, impiedicand pierderile de caldura. Astfel, cuptorul poate sa mentina temperatura de gatit folosind mult mai putina energie. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri electrocasnice de la eMAG o găsiți LA ACEST LINK.

05 reduceriReducere de 23%. Congelator incorporabil No Frost Electrolux EUN2244AOW, 208 l, Clasa A+, H 178 cm. Acest congelator este dotat cu functia FastFreeze – care reduce temperatura la nivelul corect pentru a ingheta alimentele rapid, iar apoi revine la setarile standard. Datorita proportiilor generoase ale sertarului SpacePlus din congelator, puteti vedea imediat tot ceea ce este in interiorul lui.

De asemenea, va ofera spatiul de care aveti nevoie pentru a stoca articolele voluminoase sau cu forme neobisnuite. De asemenea, sertarul este usor accesibil si usor de administrat datorita sistemului sau cu deschidere usoara, a manerelor de transport si a partii frontale transparente. Sistemul sau FrostFree va ajuta sa nu mai pierdeti timpul cu decongelarea congelatorului, in timp ce tehnologia sa eficienta a primit clasificarea energetica A+. Mai multe detalii și oferte la electrocasnice găsiți AICI.

06 reduceri masini de spalatReducere de 22%. Masina de spalat vase incorporabila Electrolux ESL4200LO, 9 seturi, 5 programe, clasa A, 45 cm, inox. Datorita dimensiunilor compacte ale modelului, va puteti bucura de toate beneficiile unei masini de spalat vase, utilizand la maxim spatiul disponibil. Cu o latime de doar 45 de cm, aceasta masina de spalat vase se dovedeste o dotare bine venita si compacta la orice bucatarie – in special pentru cele micute.

Cu programul rapid puteti spalat cateva din vasele murdare in doar 30 de minute. Daca vasele sunt doar putin folosite, atunci puteti avea o incarcatura completa curata si stralucitoare. Este extraordinara pentru spalarea rapida a vaselor, intre felurile de mancare de la o petrecere. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri electrocasnice de la eMAG o găsiți LA ACEST LINK.

Întreaga ofertă o găsiți LA ACEST LINK.