Reduceri la electrocasnice pe eMAG.ro. Cele mai atractive oferte

Reduceri la electrocasnice la eMAG
Reduceri la electrocasnice la eMAG

Cel mai mare magazin online din România, eMAG.ro, anunță o serie de reduceri la electrocasnice în această perioadă. Iată o parte dintre cele mai atractive produse din lista de reduceri electrocasnice eMAG.ro.

reduceri electrocasnice emagCombina frigorifica Arctic ANK305+, 291 l, clasa A+, înălțime de 181.4 cm. Are o reducere de 24%. Ofera un consum optim de energie electrica si o economie substantiala, de 24%, fata de produsele similare din clasa A.

Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic vin cu un termostat usor de folosit, care permite reglarea rapida a temperaturii, in functie de nevoi si temperatura ambientala. Poti schimba cand vrei temperatura de pastrare a alimentelor.

Permit folosirea eficienta a spatiului din frigider in functie de nevoile tale. Rafturile pot fi pozitionate la diferite niveluri, in functie de marimea si numarul recipientelor depozitate. Frigiderul tau va avea intotdeauna suficient spatiu! Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri electrocasnice eMAG o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere de 26%. Masina de spalat rufe slim Indesit IWSD61251CECO, 1200 RPM, 6 kg, clasa A+. Cu optiunea Eco Time nu mai trebuie sa asteptati sa se adune rufe pentru o sarcina completa; aceasta optiune poate fi folosita ori de cate ori doriti sa spalati rapid o sarcina mai mica.

Optiunea Energy Saver, disponibila cu ciclurile Bumbac, Sintetice si Jeans permite o economie de energie de pana la 70% (comparat cu ciclul bumbac la 30°), datorita optimizarii consumului de apa si unei eficiente mai bune a actiunii mecanice a cosului pentru rufe. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri la electrocasnice eMAG o găsiți LA ACEST LINK

02 reducere emag hotaReducere de 26%. Masina de spalat rufe slim Indesit IWSD61251CECO, 1200 RPM, 6 kg, clasa A+. Cu optiunea Eco Time nu mai trebuie sa asteptati sa se adune rufe pentru o sarcina completa; aceasta optiune poate fi folosita ori de cate ori doriti sa spalati rapid o sarcina mai mica.

Optiunea Energy Saver, disponibila cu ciclurile Bumbac, Sintetice si Jeans permite o economie de energie de pana la 70% (comparat cu ciclul bumbac la 30°), datorita optimizarii consumului de apa si unei eficiente mai bune a actiunii mecanice a cosului pentru rufe. Detalii și alte reduceri electrocasnice eMAG o găsiți LA ACEST LINK

Plită încorporabilă Whirlpool AKM 226 IX, pe gaz, 4 arzatoare, aprindere electrica, din inox. Are o reducere de 25%. Mai multe detalii și alte reduceri la electrocasnice găsiți AICI.

Reduceri la electrocasnice la eMAG.ro. Oferte și la cuptoare

Reducere de 340 de lei. Pachet promo: Cuptor incorporabil Whirlpool AKP135IX/05, electric, grill, clasa A, inox + Plita incorporabila Whirlpool AKM 226 IX, gaz, 4 arzatoare, aprindere electrica, inox. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri la electrocasnice eMAG o găsiți LA ACEST LINK

Reducere de 17%. Masina de spalat vase incorporabila Indesit DIF14B1, 13 seturi, 4 programe, clasa A+, 60 cm. Mai multe detalii puteți afla de AICI.

res_9b0112964a5343a84d7fcc297d56bd0c_fullReducere de 22%. Plita vitroceramica Hansa BHCI65123030, 4 zone gatit, rama inox, sticla neagra. Datorita procesului de productie inovator dezvoltat si patentat de SCHOTT, toate plitele vitroceramice de la Hansa sunt produse fara utilizarea de arsenic sau metale grele.

Aceasta solutie, unica in lume, asigura beneficii considerabile pentru mediul inconjurator. La sfarsitul duratei indelungate de viata utila, plitele vitroceramice de la Hansa pot fi reciclate si reutilizate ca material de constructie.

Cuptor cu microunde Daewoo Retro KOR-6LBRB, 20 l, 800 W, digital, negru. Are o reducere de 29%. Mai multe detalii și alte reduceri la electrocasnice găsiți LA ACEST LINK.

res_d03abcb77f4bc1d623749023c120c26c_full