Reduceri Fashion Days de până la 70%. Oferte la Desigual, Pepe Jeans sau Moschino

Magazinul online Fashion Days anunță campania „Spring Sale”, cu reduceri de până la 70%. Întreaga ofertă o găsiți – LA ACEST LINK.

Reduceri Fashion Days. Rochie Desigual neagră cu albastru si imprimeu. Mai multe detalii și alte reduceri la rochii și alte produse de la Desigual găsiți – LA ACEST LINK.

01 rochie

Reduceri Fashion Days. Reducere de 60% la rochie în nuanțe de gri și Bordeaux, fără mâneci. Mai multe detalii și alte reduceri importante de la Desigual găsiți – LA ACEST LINK.

02 rochii

Ofertă Fashion Days. Reduceri la pantaloni jogger gri cu aspect de denim Cosie Pepe Jeans London. Alte reduceri de la Pepe Jeans London, din oferta Fashion Days găsiți – LA ACEST LINK.

Tot în cadrul campaniei de la Fashion Days găsiți oferte și la bluze. O bluză Pepe Jeans London albă, culoarea untului, cu inserții croșetate are o reducere de 28%. Mai multe detalii găsiți – LA ACEST LINK.

Un top alb cu inserții croșetate Ruth, de la Pepe Jeans London, are o reducere de 23%. Mai multe detalii și alte oferte de la Pepe Jeans, în cadrul campaniei de reduceri de la Fashion Days găsiți – LA ACEST LINK.

Oferte găsiți și la pantofi sport. De exemplu, o pereche de teniși albi, tot Pepe Jeans London, au o reducere de 29%. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

03 tenisi

Reduceri Fashion Days. Oferte și la Guess

Aveți oferte și de la Guess Jeans. De exemplu, o rochie negru cu roșu catifelată cu spate decupat are o reducere de 63%. Mai multe oferte de la Fashion Days la Guess găsiți – LA ACEST LINK.

04 reduceri fashion

Oferte sunt și la mai multe modele de genți de damă. De exemplu, o geantă Animal are o reducere de 29%. Mai multe modele de genți de damă la reduceri de la Fashion Days găsiți LA ACEST LINK.

geanta dede

În cadrul campaniei de la Fashion Days mai găsiți reduceri consistente și la pantofi. De exemplu, o pereche de pantofi stiletto albaștri de piele Denise, de la Zee Lane, au o reducere de 33%. Mai multe oferte la pantofi clasici găsiți – LA ACEST LINK.

pantofi dedeReduceri consistente găsiți și la ochelari de soare precum Polaroid, Ray-Ban, Lacoste sau Carrera. De exemplu o pereche de ochelari de soare Ray-Ban, violet cu galben si irizatii au o reducere de 41%. Întreaga ofertă la ochelari de soare de la Fashion Days o găsiți LA ACEST LINK.