Reduceri eMAG. Top 7 produse electronice la promoție

Reduceri eMAG.ro

Cel mai mare magazin online din România, eMAG, are câteva oferte interesante la mai multe produse. Iată câteva dintre cele mai mari discounturi la electronice din lista de reduceri eMAG.

Laptop Alienware 18 cu procesor Intel Core i7-4940MX 3.10GHz, Haswell, 18.4″, Full HD, 32GB, 2TB + SSD 80GB, Blu-ray, Dual nVidia GeForce GTX 880M 16GB, Microsoft Windows 8.1, Aluminum. Reducere de 35%. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMAG laptopuri găsiți la ACEST LINK.

Tableta Vonino Epic E7 cu procesor Octa-Core MTK8752 1.7GHz, 7.0″, 2GB DDR3, 16GB, Wi-Fi, 4G, GPS, Bluetooth, Android 4.4 KitKat. Are o reducere de 31%. Mai multe detalii și alte reduceri eMAG tablete găsiți LA ACEST LINK

Drona Yuneec Typhoon Q500 4K care are consola de comanda cu touchscreen integrat, giroscop de precizie pe 3 axe pentru stabilizare de imagine, control manual avansat pentru balansul de alb, ISO si expunere, cu senzor CMOS de 12 megapixeli si lentile anti-distorsie. Are o reducere de 21%. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMAG drone găsiți AICI.

Televizor Smart LED LG 108 cm, 43UF6407, 4k Ultra HD, cu LG webOS TV are o reducere de 1.167 de lei. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMAG televizoare o găsiți la ACEST LINK

Reduceri eMAG la aparate foto și telefoane

Sistem de andocare Philips Fidelio pentru iPhone/iPod DS7600/10. Portul de andocare cu arc proiectat inteligent se adapteaza fara efort la orice iPod sau iPhone, fara adaptoare speciale. in plus, functioneaza chiar si cu cele mai protectoare carcase – este suficient sa andocati iPod sau iPhone asa cum este. Acum puteti sa va bucurati cu adevarat fara batai de cap de muzica. Are o reducere de 34%. Mai multe detalii și alte reduceri eMAG sisteme audio găsiți la ACEST LINK.

Aparat foto DSLR Nikon D3300, 24.2 MP + Obiectiv 18-55mm ED II are o reducere de 29%. Întreaga listă de reduceri eMAG aparate foto găsiți LA ACEST LINK.  

Telefon mobil Vonino JAX QS, Dual SIM, 16GB are o reducere 40%. Smatphone-ul Vonino JAX este un produs premium din gama de telefoane mobile Dual-SIM bazate pe sistemul de operare Google Android. Cu un display IPS HD de 5.0inch si cu o grosime de numai 6.5mm acest smartphone iti va fi mereu la indemana pentru ati usura viata activa. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMAG telefoane găsiți la ACEST LINK.  

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.