Reduceri eMAG televizoare. 10 televizoare 4K Ultra HD chiar și cu 7.800 de lei mai ieftine

reduceri emag televizoare 4K ultra HD
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG televizoare. Magazinul online emag.ro desfasoara in aceasta perioada o campanie de reduceri la televizoare cu rezolutia 4K Ultra HD.

Cei care au visat in ultimul timp la un televizor care sa dispuna de cea mai buna tehnologie de redare a imaginii existenta pe piata la ora actuala pot cumpara acum unul dintre televizoarele incluse in campania de reduceri eMAG.

Reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD – toate ofertele sunt AICI.

Iata care sunt cele mai atractive 10 oferte la televizoare din campania emag.ro:

Reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD Smart Samsung

1. Un televizor LED Smart Samsung, cu diagoanala de 152 de cm, 60KU6072, 4K Ultra HD, are o reducere de 3.700 de lei in cadrul campaniei de reduceri eMAG. Astfel, comparativ cu televizoarele UHD conventionale ce au aproximativ 27 de puncte de ajustare a culorii, PurColour integreaza o tehnologie cu de peste 7 ori mai multe puncte de analiza, obtinand culori si nuante mult mai bogate. Ultra Clean View analizeaza continutul utilizand un algositm avansat de filtrare si reducere a zgomotului e fundal. Chiar si in cazul continutului de rezolutie Full HD, HD sau SD, va puteti bucura de imagini la o calitate apropiata de cea UHD. Pretul este AICI.

reduceri emag televizoare 4K ultra HD
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD curbate Samsung

2. Televizorul SUHD Curbat Smart Samsung, cu diagoanala de 138 de cm, 55KS9002, rezolutie 4K Ultra HD, este unul dintre televizoarele cu cele mai tentante oferte din campania de reduceri eMAG. Experienta HDR premium, oferita de televizoarele Samsung SUHD cu Quantum Dot integrata, asigura redarea de imagini cu o luminozitate exceptionala si contrast intens, datorita tehnologiilor inovatoare HDR 1000 si Ultra Black. In plus, datorita noului meniu Samsung Smart Hub, experienta de entertainment a devenit mai intuitiva si mai rapida. Televizorul are o reducere de 5.299,01 lei. Pretul este AICI.

reduceri emag televizoare 4K ultra HD
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD LG

3. Un alt televizor inclus in campania de reduceri eMAG este televizorul LED Smart LG, cu diagonala de 139 de cm, 55UH668V, 4K Ultra HD. Tehnologia HDR Pro ajusteaza luminozitatea pentru a evidentia detaliile de culoare exacte in fiecare scena. Astfel, continutul redat va reproduce imagini vibrante si clare. Datorita ColorPrime Pro va puteti bucura de intregul spectru de culori plin de tente si nuante coloristice despre care nici nu ati stiut ca exista. Panoul mentine culorile vibrante din unghiuri largi de vizualizare si pe toata suprafata ecranului. Acesta va permite sa va bucurati de culori vii din orice parte ati privi. Televizorul are o reducere de 2.550 de lei. Pretul poate fi consultat AICI.

Reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD – toate ofertele sunt AICI.

reduceri emag televizoare 4K ultra HD
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD Smart Panasonic

4. Televizorul LED Smart Panasonic, cu diagonala de 126 de cm, TX-50DX730E, 4K Ultra HD, are o reducere de 41%. 4K Ultra HD asigura o rezolutie a imaginilor de patru ori mai mare fata de un televizor HD obisnuit. Cu rezolutiile de 3840 x 2160, televizoarele 4K Ultra HD fac ca imaginile sa fie atat de detaliate si de impecabile, incat vi se pare ca mai degraba priviti lumea reala printr-o fereastra decat la un televizor. Pretul poate fi gasit AICI.

reduceri emag televizoare 4K ultra HD
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD Philips

5. Televizorul cu cea mai mare reducere din cadrul campaniei de reduceri eMAG la televizoare este televizorul LED Smart Android Philips, cu diagoanala de 189 de cm, 75PUS7101/12, rezolutie 4K Ultra HD, care are o reducere de 7.825 lei. Procesorul Philips Quad Core ofera toata puterea de care Android are nevoie. Cu Android pe TV veti folosi aplicatii, veti naviga si va veti juca bucurandu-va de cea mai rapida si mai fluenta interactiune. Pretul poate fi gasit AICI.

reduceri emag televizoare 4K ultra HD
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD Smart LG

6. Un alt televizor performant inclus in campania de reduceri eMAG este televizorul Super UHD Smart LG, cu diagonala de 151 de cm, 60UH7707, 4K Ultra HD. Televizorul LG SUPER UHD ultra subtire are un aspect captivant si aduce orice culoare la viata. Gama extinsa de culori a lui LG SUPER UHD va prezinta scenele preferate, in miliarde de culori aprinse. In plus, televizorul LG SUPER UHD este foarte performant si in afisarea continutului HDR, masterizat in Dolby Vision. Televizorul are o reducere de 35%. Pretul este AICI.

Reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD – toate ofertele sunt AICI.

reduceri emag televizoare 4K ultra HD
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD Sony

7. Televizoarele Sony sunt si ele incluse de eMAG in campanie. Astfel, un televizor Smart Android LED Sony Bravia, cu diagonala de 189 de cm, 75XD8505, 4K Ultra HD, are o reducere de 5.500 de lei. Motorul avansat de procesare a imaginii efectueaza mii de ajustari in fiecare secunda pentru a imbunatati rezolutia, culoarea si luminozitatea, ducand fiecare scena la intensitatea 4K si peste. Claritatea imaginilor este imbunatatita si rafinata in timp real, utilizand reducerea zgomotului avansata si tehnologia de imbunatatire a detaliilor si de conversie extinsa pentru a obtine o claritate remarcabila. Pretul este AICI.

reduceri emag televizoare 4K ultra HD
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD Smart Philips

8. Un alt televizor Philips care merita atentie este televizorul 55PUS6101/12, Smart TV LED, cu diagonala de 139 de cm, Ultra HD 4K. Multumita software-ului special care analizeaza imaginea in 6.400 de sectiuni diferite si o regleaza in mod corespunzator, va veti bucura de contrast si de o calitate incredibila a imaginii, avand parte de o experienta vizuala realista. Pretul este redus cu 27% si este AICI.

reduceri emag televizoare 4K ultra HD
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD Panasonic

9. Pentru cei care nu isi doresc o diagonala foarte mare a televizorului, televizorul LED Smart Panasonic, de 123 cm, TX-49DX653E, 4K Ultra HD, poate fi solutia ideala, mai ales deoarece beneficiaza de o reducere de 26% in aceasta perioada. Continutul HDR (High Dynamic Range – Interval dinamic ridicat) de pe televizoarele cu capacitate HDR asigura imagini mult mai apropiate de modul in care ochii umani vad lumea in realitate. Negrul profund se combina cu portiuni foarte luminoase, rezultand un nivel de reproducere a realitatii extrem de performant. Pretul este AICI.

reduceri emag televizoare 4K ultra HD
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD LED Smart Samsung

10. Ultimul televizor care a intrat pe aceasta lista de recomandari este televizorul LED Smart Samsung, cu diagoanala de 108 de cm, 43KU6072, 4K Ultra HD. Tehnologia Active Crystal Color are la baza o sursa de lumina albastra si un invelis de fosfor de culoare verde si rosu, reusind sa redea o lumina la o puritate ridicata si o gama larga de culori naturale si bogate. In plus, reduce consumul de energie datorita rapiditatii procesului. Televizorul are o reducere de 1.499,99 lei si are un pret accesibil. Oferta este AICI.

Reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD – toate ofertele sunt AICI.

reduceri emag televizoare 4K ultra HD
Foto: emag.ro