Reduceri eMAG la televizoare, înainte de Olimpiada de la Rio

reduceri emag televizoare
Reduceri eMAG la televizoare. Foto: emag.ro

În această perioadă, magazinul online emag.ro a lansat o campanie de reduceri eMAG la diferite tipuri de televizoare. Mai sunt numai 3 zile până la începerea Olimpiadei de vară de la Rio de Janeiro, din Brazilia, așadar acest început de august este un moment potrivit pentru a vă cumpăra un televizor la care să urmăriți Jocurile Olimpice.

Iată care sunt cele mai interesante televizoare incluse în campania de reduceri eMAG.

Am ales 5 televizoare la ofertă, care au prețurile reduse chiar și cu 1.000 de lei în această perioadă:

1. Un televizor LED Smart LG, cu diagonala de 108 cm, 43LH560V, Full HD, are o reducere de 600 de lei. LG Smart TV webOS 2.0 este conceput pentru a fi cât mai plăcut și ușor de utilizat.

Televizorul are un design de tip metalic modern, care se integrează perfect în decorul casei. Sistemul de sunet Virtual Surround Plus oferă o experiență de sunet superioară și îmbogățește experiența de vizualizare.

Televizorul are Wi-Fi, WiDi, Optical Sound Sync, DVB-T2/C/S2, CI+. La fel ca un smartphone, LG Smart TV are acum incorporat un chip Wi-Fi pentru a oferi o mai bună conectivitate și acces la și de la televizor.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI puteți accesa întreaga listă de reduceri eMAG la televizoare.

reduceri emag televizoare
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG la televizoare Samsung

2. Un televizor LED Samsung, cu diagonala de 80 cm, 32J4100, HD, are o reducere de 250 de lei, și costă 899,99 lei.

Utilizând un algoritm avansat de îmbunătățire a calității imaginilor, funcționalitatea Wide Colour Enhancer de la Samsung îmbunătățește drastic calitatea oricărei imagini și descoperă detalii ascunse. Acum telespectatorii pot vedea culorile așa cum trebuie să fie văzute, cu Wide Colour Enhancer.

Datorită posibilității de conectare prin HDMI (High Definition Multimedia Interface), televizorul Samsung transformă sufrageria într-un centru de divertisment multimedia. Conectarea HDMI oferă transmisie de mare viteză a datelor la o calitate ridicată, permițând conectarea mai multor dispozitive direct la televizor.

Cu ajutorul funcționalității ConnectShare Movie, utilizatorii conectează unitatea de memorie USB sau componenta HDD la televizor și beneficiază instantaneu de filme, fotografii sau muzică.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI puteți accesa întreaga listă de reduceri eMAG la televizoare.

reduceri emag televizoare
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG la televizoare Philips

3. Un televizor LED Philips, cu diagonala de 80 de cm, 32PFH4100/88, Full HD, are o reducere de 200 de lei și costă 999,99 lei.

Cu Digital Crystal Clear de la Philips telespectatorii beneficiază de 69 miliarde de culori și de un super contrast dinamic de 500.000:1. Calitatea imaginii este desăvârșită.

Perfect Motion Rate (PMR) 100 Hz îmbunătățește reproducerea mișcărilor, producând imagini clare și vibrante. Noul standard PMR de la Philips combină cele mai noi tehnologii de procesare a imaginii oferind o claritate de neegalat a mișcării.

Telespectatorii pot conecta un stick USB, un aparat foto sau orice alt dispozitiv multimedia pentru a se bucura de pozele, muzica și de clipurile lor video direct pe ecranul televizorului Philips. Cu ajutorul Philips Easylink, utilizatorii au nevoie de o singură telecomandă pentru a controla DVD/Blu-ray playerul sau sistemul Home Cinema.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI puteți accesa întreaga listă de reduceri eMAG la televizoare.

reduceri emag televizoare
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG la televizoare Sony

4. Un televizor Smart Android LED Sony Bravia, cu diagonala de 126 cm, 50W756C, Full HD, are o reducere de 900 de lei.

Fiecare pixel este îmbunătățit splendid cu tehnologia puternică de procesare a imaginii de la Sony. Părți individuale ale fiecărei scene sunt analizate și comparate cu o bază de date specială cu imagini. Reducerea zgomotului e asigurată de tehnologia X-Reality PRO, care elimină diverse tipuri de zgomote din semnalele TV analogice și digitale, de pe DVD-uri și discurile Blu-ray Disc™ și chiar și din fotografiile digitale.

Televizorul inteligent a devenit mai inteligent: toate experiențele pe care internauții le apreciază pe smartphone sau tabletă sunt acum disponibile și pe BRAVIA.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI puteți accesa întreaga listă de reduceri eMAG la televizoare.

reduceri emag televizoare
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG la televizoare Panasonic

5. Un televizor LED Smart Panasonic, de 126 de cm, TX-50CX670E, 4K Ultra HD, are o reducere de 1.000 de lei.

Studio Master Drive realizează o gradare uniformă și nuanțe de negru foarte detaliate chiar și în scene foarte întunecate – performanțe imposibile anterior la un televizor LED. Tehnologia funcționează prin reglarea imaginii în pași de luminozitate extrem de fini, reproducând astfel nuanțe de culoare precise la orice nivel de luminozitate.

Noua retroiluminare cu LED-uri combinată cu tehnologia Studio Master Colour realizează un spațiu cromatic extins care acoperă 98% din standardul DCI (Digital Cinema Initiatives). De asemenea, se obțin și nuanțe delicate și de o mai mare puritate. Acest spațiu cromatic mai larg permite reproducerea unor culori fidele celor originale și creează experiențe de vizionare care reproduc toată frumusețea și întregul impact emoțional intenționate de creatorul imaginilor.

Cu rezoluțiile foarte ridicate, cu panourile foarte luminoase, cu sistemele locale de atenuare și cu caracteristicile inteligente sofisticate, aceste televizoare foarte apreciate sunt ideale ca punct de plecare pentru plăcerile oferite de universul 4K.

4K Ultra HD oferă o rezoluție a imaginilor de 4 ori mai mare față de un televizor HD obișnuit.

Cu rezoluțiile de 3840 x 2160, televizoarele 4K Ultra HD fac ca imaginile să fie atât de detaliate și de impecabile, încât telespectatorilor li se va părea că mai degrabă privesc într-o lume reală printr-o fereastră decât la un televizor.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI puteți accesa întreaga listă de reduceri eMAG la televizoare.

reduceri emag televizoare
Foto: emag.ro