Reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD. Preturi si cu 5.900 de lei mai mici

reduceri emag televizoare 4k ultra hd
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD. Magazinul online eMAG desfasoara in acesta perioada o campanie de reduceri eMAG la televizoare 4K Ultra HD.

Cei care se gandeau sa achizitioneze un televizor care dispune de cea mai buna tehnologie de redare a imaginii de pe piata pot beneficia acum de campania emag.ro.

Reduceri eMAG televizoare – toate ofertele la televizoare 4K Ultra HD sunt AICI.

Televizoarele 4K Ultra HD au reduceri substantiale in aceste zile, preturile fiind mai mici chiar si cu 5.900 de lei.

Am analizat oferta de reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD si am ales cele mai atractive oferte:

Reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD – Samsumg

1. Televizorul 4K Ultra HD care are una dintre cele mai mari reduceri in cadrul campaniei de reduceri eMAG este televizorul LED Smart Samsung, cu digonala de 176 de cm. Televizorul are pretul redus cu 5.900 de lei. Cu tehnologia HDR de la Samsung va puteti bucura de detalii incredibile, chiar si in cele mai luminoase sau intunecate zone ale imaginii redate pe ecranului televizorului, atunci cand vizionati continut HDR. O experienta ca de cinematograf, cu adevarat captivanta, este disponibila chiar in sufrageria dumenavoastra. Pretul este AICI.

reduceri emag televizoare 4k ultra hd

Reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD – Samsung Curbat

2. Un alt televizor Samsung 4K Ultra HD ce are o reducere substantiala este televizorul SUHD Curbat Smart Samsung, cu diagonala de 138 de cm. Rrezolutia UHD ofera de 4 ori mai multe detalii decat un televizor obisnuit. Experienta HDR premium, oferita de televizoarele Samsung SUHD cu tehnologia Quantum Dot integrata, asigura redarea de imagini cu o luminozitate exceptionala si contrast intens, datorita  tehnologiilor inovatoare HDR 1000 si Ultra Black. In plus, datorita noului meniu Samsung Smart Hub, experienta de entertainment a devenit mai intuitiva si mai rapida. In aceasta perioada, televizoul are o reducere de 4.800 de lei. Pretul este AICI.

reduceri emag televizoare 4k ultra hd

Reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD – LG

3. Televizorul LED Smart LG, cu diagonala de 139 de cm, 4K Ultra HD, are o reducere de 2.250 de lei. Tehnologia HDR Pro ajusteaza luminozitatea pentru a evidentia detaliile de culoare exacte in fiecare scena. Astfel, continutul redat va reproduce imagini vibrante si clare si va puteti bucura de intregul spectru de culori plin de tente si nuante coloristice despre care nici nu ati stiut ca exista. Veti vedea lumea cu mai multa profunzime pe masura ce fumusetea ascunsa iese la iveala. Pretul poate fi consultat AICI.

Reduceri eMAG televizoare – toate ofertele la televizoare 4K Ultra HD sunt AICI.

reduceri emag televizoare 4k ultra hd

Reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD – Philips

4. Si televizorul LED Smart Philips cu diagonala de 123 de cm, 49PUH6101/88, 4K Ultra HD, beneficiaza de o reducere interesanta, avand pretul redus cu 34% in cadrul campaniei de reduceri eMAG televizoare. Ultra HD TV are de 4 ori rezolutia unui televizor conventional Full HD TV. Cu peste 8 milioane de pixeli si tehnologia Ultra Resolution Upscaling va veti bucura de imagini fascinante indiferent de sursa. Pretul este AICI.

reduceri emag televizoare 4k ultra hd

Reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD – Smart LG

5. Cu o reducere de 12.000 de lei, televizor Super UHD Smart LG, cu diagonala de 218 cm, 4K Ultra HD, este unul dintre televizoarele cu cele mai mari discounturi incluse in campania de reduceri eMAG televizoare. Chiar inainte de a-l porni, televizorul LG SUPER UHD ultra subtire are un aspect captivant. Aducand orice culoare la viata, gama extinsa de culori a lui LG SUPER UHD va prezinta scenele preferate in miliarde de culori aprinse. In plus, televizorul LG SUPER UHD este de departe cel mai bun produs pentru afisarea continutului HDR, masterizat in Dolby Vision. Pretul poate fi consultat AICI.

reduceri emag televizoare 4k ultra hd

Reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD – Panasonic

6. Un alt televizor pe care vi-l prezentam este televizorul LED Smart Panasonic, 123 cm, 4K Ultra HD, care are o reducere de 1.500 de lei. Seria DX730 ofera imagini 4K vibrante si o experienta inteligenta conferita de Firefox OS. Tunerul dublu asigura inclusiv partajarea flexibila a continutului, in timp ce suportul unic va permite sa alegeti intre doua stiluri interesante. Cu rezolutiile de 3840 x 2160, televizoarele 4K Ultra HD fac ca imaginile sa fie atat de detaliate si de impecabile incat vi se parea ca mai degraba priviti lumea reala printr-o fereastra decat la un televizor. Pretul este AICI.

Reduceri eMAG televizoare – toate ofertele la televizoare 4K Ultra HD sunt AICI.

reduceri emag televizoare 4k ultra hd

Reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD – Android Philips

7. Televizorul LED Smart Android Philips, cu diagonala de 123 de cm, 4K Ultra HD, are o reducere de 1.800,01 lei in cadrul campaniei de reduceri eMAG televizoare. Philips adera la cele mai noi standarde si tehnologii in calitatea imaginii. Picture Performance Index vine sa simplifice toate acele valori de neinteles din fisele tehnice atunci cand vorbim de calitatea imaginii. Astfel cea mai buna imagine se va bucura de cel mai mare index de performanta. Pretul redus este AICI.

reduceri emag televizoare 4k ultra hd

Reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD – Sony

8. Pentru iubitorii brandului Sony care vor sa cumpere de televizor 4K Ultra HD, televizorul Smart Android 3D LED Sony Bravia, cu diagonala de 139 de cm, este alegerea ideala. Pentru cea mai buna calitate a imaginii, acest televizor combina stralucirea claritatii 4K cu luminozitatea, culoarea si detaliile intervalului dinamic ridicat (HDR). Zonele care erau anterior ascunse de umbre intunecate si lumina soarelui sunt acum pline de claritate si de detaliu. Motorul avansat de procesare a imaginii efectueaza mii de ajustari in fiecare secunda pentru a imbunatati rezolutia, culoarea si luminozitatea, ducand fiecare scena la intensitatea 4K si peste. Televizorul Sony are in aceste zile o reducere de 29%. Pretul este AICI.

reduceri emag televizoare 4k ultra hd

Reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD – Smart Panasonic

9. Un televizor LED Smart Panasonic, cu diagonala de 126 de cm, 4K Ultra HD, are o reducere de 1.500 de lei. Continutul HDR (High Dynamic Range – Interval dinamic ridicat) de pe televizoarele cu capacitate HDR asigura imagini mult mai apropiate de modul in care ochii dvs. vad lumea in realitate. Negrul profund se combina cu portiuni foarte luminoase, rezultand un nivel de reproducere a realitatii imposibil pana acum de redat de catre un televizor. Pretul redus poate fi consultat AICI.

reduceri emag televizoare 4k ultra hd

Reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD – OLED LG

10. Ultimul televizor 4K Ultra HD care a intrat pe lista noastra scurta de recomandari este televizorul OLED Curbat Smart LG, cu diagonala de 139 de cm, 3D. Grosimea ecranului poate fi redusa in mod inovator, deoarece nu are lumina de fundal. Este extrem de subtire, ceea ce face posibila montarea televizorului mai aproape de perete. Acest ecran se potriveste perfect cu decoratiunile interioare, datorita tehnologiei sale de ultima ora. LG OLED HDR suporta tehnologia Dolby Vision, care ajusteaza luminozitatea pentru a evidentia detaliile de culoare exacte in fiecare scena. LG OLED TV va va introduce in mijlocul actiunii. Televizorul este la oferta si are pretul redus cu 3.400 de lei. Toate detaliile sunt AICI.

Reduceri eMAG televizoare – toate ofertele la televizoare 4K Ultra HD sunt AICI.

reduceri emag televizoare 4k ultra hd