Reduceri eMAG tablete de până la 30%. TOP 5 produse la promoție

reduceri emag tablete emag.ro
Reduceri eMAG tablete. Foto: emag.ro

eMAG.ro desfășoară în această perioada o campanie care vine cu reduceri de până la 31% la tabletele diferitelor branduri. Tabletele Samsung, Lenovo, Asus, Apple sau Allview fac parte din campania de reduceri eMAG la tablete.

Iată câteva dintre cele mai interesante tablete aflate la reducere pe eMAG.ro:

O tabletă Lenovo IdeaTab 2 A8-50 cu procesor Quad-Core MediaTek MT8735 1.30GHz, de 8 inchi, IPS, 1GB, 16GB, Wi-Fi, 4G, Android 5.0 Lollipop, are o reducere de 31% și costă 619,99 lei.

Tableta este subțire și ușoară, având o grosime de 9 mm și o greutate de 360 de grame. TAB 2 A8 este perfectă pentru citit, ascultat muzică și navigare pe internet. Din acest motiv poate fi ușor transportată într-o geantă sau în buzunar.

Tableta are difuzoare stereo duale Dolby Digital Plus, care oferă un sunet puternic, natural, fără zgomotul provocat din exterior – indiferent dacă utilizatorul ascultă prin căști sau direct la difuzoarele frontale.

Ecranul IPS de 8 inchi oferă cu unghi larg de vizualizare. De asemenea, ecranul HD multi-touch al tabletei oferă o experiență inedita. Procesorul quad core permite activități multiple și oferă o mai bună experiență de vizualizare a filmelor și de rulare a jocurilor.

TAB 2 A8 realizează fotografii foarte bune cu camera principală de 5 megapixeli și selfie-uri cu camera frontală de 2 megapixeli.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți toate produsele din campania de reduceri eMAG tablete.

Tableta Allview Wi10G cu procesor Intel® Atom™ Z3735D, 1,33GHz, de 9,7 inchi, IPS, 2GB DDR3, 32GB, 3G, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 4.0, Microsoft Windows 8.1, Black + Tastatura Allview i10G are o reducere de 27%.

Tableta rulează sistemul de operare Windows 8.1, are 3G integrat, un display de 9,7 inchi și o rezoluție de 2048 x 1536 pixeli. Cu Wi10G, utilizatorii își pot salva toate documentele, fotografiile sau filmele fără să ai aibă spațiului. Tableta dispune de o memorie Flash de 32GB, iar memoria RAM este de 2GB DDR3.

Camera principala de 5MP cu autofocus model OV5645 este ideală pentru instantanee. Pentru selfie-uri, utilizatorii au la dispozitie camera frontală de 2MP.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți toate produsele din campania de reduceri eMAG tablete.

Tableta Samsung Galaxy Tab E T560 cu procesor Quad-Core™ 1.3 GHz, de 9,6 inchi, 1.5GB RAM, 8GB, Wi-Fi, Bluetooth v4.0, Android Kitkat, are o reducere de 20%.

Tableta are un design elegant și ergonomic, cu doar 8,5 mm grosime și 490 de grame. Învelișul antialunecare imită materialele textile, ceea ce îl face sigur și confortabil.

Dispozitivul Galaxy Tab E are o cameră pe spate puternică de 5 MP. Cu ajutorul caracteristicii de lucru cu ferestre multiple, utilizatorii pot să lucreze în două aplicații în același timp. Pot intra în modul split-screen pentru a face mai multe lucruri în același timp, cu ușurință, pe un ecran spațios de 9,6 inchi.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți toate produsele din campania de reduceri eMAG tablete.

O tabletă Apple iPad Air, 16GB, Wi-Fi, are o reducere de 18%. Ecranul are 9,7 inchi și 3,1 milioane de pixeli.

iPad Air este puternic, însă fără să aibă nevoie de prea multă putere. Este cu 20% mai subțire și de până la două ori mai rapid decat iPad-ul din generația anterioară, însă oferă și acum aceeași durată de viață a bateriei de până la 10 ore. Acest lucru este posibil datorită cipului A7, care este mai puternic și mai eficient.

Dispozitiv ultrasubțire și rezistent este realizat din sticlă și aluminiu. Volumul sau s-a redus cu aproape un sfert față de iPad-ul din generația precedentă, cântărind doar 469 de grame.

Grație cipului A7, aplicațiile funcționează mai rapid, iar jocurile răspund mai bine. Cu o rezoluție de 2048 x 1536 și peste 3,1 milioane de pixeli, fotografiile și videoclipurile sunt ultradetaliate, iar textul are o claritate remarcabilă.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți toate produsele din campania de reduceri eMAG tablete.

O tabletă ASUS ZenPad ZD300CG-1A020A cu procesor Intel® Atom™ x3-C3230 Quad-Core 1.2GHz, cu 10,1 inchi, IPS, 2GB RAM, 16GB, Wi-Fi, 3G, Bluetooth 4.0, Android 5.0 Lollipop, are o reducere de 16%.

Tableta are un design atrăgător. Conturul tabletei ZenPad 10 este din metal, oferind un aspect inovator și totodată protecție pentru ecran. Marginile tabletei sunt usor curbate, ceea ce face ca tableta să nu alunece din palmă.

Tableta ZenPad 10 are incorporate tehnologiile Asus Tru2life și Asus TruVivid, care în combinație cu software-ul și hardware-ul tabletei oferă o experiență vizuală de neuitat.

Camera de pe tableta ZenPad 10 face fotografii de înaltă rezoluție. Modul de lumină redusă permite capturarea imaginilor cu până la 400% mai luminoase pe timp de noapte, sau în scene de lumină scăzută, fără a fi nevoie de bliț. Camera Pixel Master dispune de tehnologia HDR care
îmbunătățește contrastul de lumină. Cu ajutorul modului Wide Angle, utilizatorii pot captura imagini alături de familie și de prieteni datorită unghiului mare de până la 140 de grade.

Asus ZenUI are mai mult de 1.000 de caracteristici care îmbunătățesc interfața standard a sistemului Android. Utilizatorii se vor bucura de o experiență simplă, cu un aspect nou elegant care extinde spațiul alb pentru un design care se potrivește oricărui utilizator. Noua interfață este mai luminoasă, mai inteligentă, mai simplă și chiar mai frumoasă.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți toate produsele din campania de reduceri eMAG tablete.