Reduceri eMAG și elefant. Cadouri de ziua ei

Reduceri eMAG și elefant
Reduceri eMAG și elefant

Două dintre cele mai mari magazine online din România, eMAG și elefant, anunță reduceri importante cu ocazia zilei de 8 Martie.

LOLITA LEMPICKA. Apa de parfum, 100 ml, pentru femei are o reducere de 68%. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri elefant.ro la parfumuri o găsiți LA ACEST LINK.

CALVIN KLEIN. Apa de parfum Euphoria, 100 ml, pentru femei are o reducere de 52%. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri elefant.ro la parfumuri o găsiți LA ACEST LINK.

Apa de Parfum Chopard Wish, Femei, 75ml. Are o reducere de 25%. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMAG la parfumuri o găsiți LA ACEST LINK.

Apa de Parfum Carolina Herrera 212 Sexy, Femei, 100ml. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMAG la parfumuri o găsiți LA ACEST LINK.

Un Attimo Rulouri cu ciocolata alba Italia 150g, Prosecco PassaRola Italia 750ml, Emoti Praline Les Caprices 80g, Emoti Tableta Ciocolata 85% 100g, Frapiera Inox. Are o reducere de 16%. Mai multe detalii găsiți AICI.

Cos cadou Lady in Red, Arta Ceaiului, Valentine’s Day, 8 produse are o reducere de 15%. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMAG găsiți AICI.

Reduceri eMAG și elefant.ro. Bijuterii și genți

Ceas de dama Caravelle New York by Bulova 43L165. Bezelul incrustat cu doua straturi de cristale alaturi de cadranul perlat dau eleganta si sofisticare acestui ceas.

Bratara subtire alaturi de cadranul supra-dimensionat contribuie la un look feminin puternic potrivit pentru tinutele de zi cu zi. Are o reducere de 22%. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMAG ceasuri găsiți LA ACEST LINK.

Bratara Polar LOOP CRYSTAL. Pentru oricine doreste sa-si urmareasca activitatea 24/7 si sa obtina indrumare pentru a-si indeplini obiectivele activitatii. Are o reducere de 24%. Mai multe detalii despre reduceri eMAG găsiți AICI.

Ceas Esprit Collection ES104002002. Ceas de dama, cu mecanism quartz si display analog, carcasa rotunda si bratara din  otel inoxidabil, sistem de inchidere cu clips, geam: mineral. Are o reducere de 55%. Întreaga listă de reduceri elefant.ro la ceasuri o găsiți la ACEST LINK.

Geanta fucsia, de dama, Nucelle, din piele naturala: lungime – 35 cm, înaltime – 26 cm, latime – 12 cm. Are o reducere de 39%. Întreaga listă de reduceri eMAG la genți de damă o găsiți LA ACEST LINK.