Reduceri eMAG. Ultima zi cu tăieri uriașe de prețuri la electrocasnice

reduceri emag electrocasnice
Foto: emag.ro

Astăzi este ultima zi din „Săptămâna electrocasnicelor”, campania emag.ro care oferă reduceri eMAG foarte mari la diferite tipuri de electrocasnice, printre care aparate frigorifice, mașini de spălat rufe, aragazuri, mașini de spălat vase, roboți de bucătărie sau electrocasnice incorporabile.

Magazinul online oferă reduceri eMAG și de peste 50%, inclusiv la electrocasnicele mari.

AICI găsiți toate reducerile eMAG din campania dedicată electrocasnicelor.

Iată câteva dintre cele mai interesante oferte eMAG:

1. Reduceri la frigidere și combine frigorifice – reduceri eMAG de până la 53%

O combină frigorifică Arctic ANK275+, 262 litri, Clasa A+, H 170,5 cm, are o reducere de 38% și costă 799,99 lei.

Combina frigorifică oferă un consum optim de energie electrică și o economie substanțială, de 24%, față de produsele similare din clasa A.

Toate frigiderele și combinele frigorifice Arctic vin cu un termostat ușor de folosit, care permite reglarea rapidă a temperaturii, în funcție de nevoi și temperatura ambientală. Ventilatorul plasat în interiorul răcitorului contribuie la distribuția uniformă a temperaturii și a umidității din interior. Astfel, temperatura dorită se va menține constantă.

Rafturile pot fi poziționate la diferite niveluri, în funcție de mărimea și numărul recipientelor depozitate.

Oferta este disponibilă AICI.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la aparate frigorifice.

reduceri emag electrocasnice
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG la mașini de spălat rufe

2. Reduceri la mașini de spălat – reduceri eMAG de până la 53%

Mașina de spălat rufe Slim Indesit IWSD61251CECO, 1.200 RPM, 6 kg, Clasa A+, are o reducere de 30% și costă 799,99 lei.

Datorită funcției Eco Time nu mai trebuie să așteptați să se adune rufe pentru o sarcină completă. Această opțiune poate fi folosită ori de cate ori doriți să spălați rapid o sarcină mai mică. Puteți spală astfel o sarcină de până la 3 kg, formata din rufe ușor murdare din bumbac sau din materiale sintetice, într-un interval de timp cu aproximativ 30% mai scurt și folosind până la 40% mai puțină apă și energie.

Opțiunea Energy Saver, disponibilă cu ciclurile Bumbac, Sintetice și Jeans, permite o economie de energie de până la 70% (comparat cu ciclul bumbac la 30°), datorită optimizării consumului de apă și unei eficiențe mai bune a acțiunii mecanice a coșului pentru rufe.

Indesit oferă un număr variat de programe speciale pentru a spăla eficient diferitele tipuri de țesături. Cu opțiunea Delay Timer se poate programa pornirea mașinii în intervalul orar cel mai convenabil; după selectarea ciclului, mașina de spălat va porni singură, la ora programată.

Oferta este disponibilă AICI.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la mașini de spălat.

reduceri emag electrocasnice
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG la aragazuri

3. emag.ro are reduceri eMAG și la aragazuri. Reducerile la aceste electrocasnice ajung la 43%.

De pildă, un aragaz Hansa FCGW510009, pe gaz, cu 4 arzătoare, 50 cm, are o reducere de 43% și costă 479,99 lei.

Aragazurile independente de la Hansa au o dimensiune față-spate de 60 cm, asigurând prepararea confortabilă chiar și atunci când se utilizează simultan două sau trei vase de gătit de dimensiuni mari.

Plita va întrerupe imediat alimentarea cu gaz în cazul stingerii accidentale a flacării. Astfel, procesul de preparare se va desfășura în siguranță.

Mânerul ergonomic, cu suport pentru prosoape, este nu doar confortabil, ci și practic. Lampa din partea din spate a cavității cuptorului permite vizualizarea clară a alimentelor preparate. Fiecare cuptor este prevăzut în partea inferioară cu un spațiu pentru depozitarea cratițelor, oalelor și tigăilor pentru prăjire.

Sticla reflexivă din interiorul ușii reduce semnificativ temperatura exteriorului acesteia. Datorită ușii cu trei straturi de sticlă și sistemului de răcire special, partea frontală a cuptorului rămâne mai rece și, în consecință, este mai sigură.

Oferta este disponibilă AICI.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la aragazuri.

reduceri emag electrocasnice
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG la roboți de bucătărie

4. Magazinul online are reduceri eMAG și la roboți de bucătărie și electrocasnice mici precum blenderele, tocătoarele, mixerele etc – reducerile sunt de până la 67%.

Un blender Heinner HBL-550S, 550 W, 1.5 l, 2 viteze + funcție Pulse, are o reducere de 50% și costă 84,29 lei.

Oferta este disponibilă AICI.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la aparate de bucătărie.

reduceri emag electrocasnice
Foto: emag.ro