Reduceri eMAG laptopuri. TOP 10 produse cu prețuri pana la 2.000 de lei mai mici

reduceri emag laptopuri
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG laptopuri. In aceasta perioada, emag.ro are o campanie de reduceri foarte atractive la laptopuri de la branduri celebre precum Dell, HP, ASUS, Acer, Apple, Toshiba sau Lenovo.

Aceste reduceri eMAG la laptopuri ajung pana la 29% din pret, adica pana la 2.040 de lei.

Astfel, acum puteti achizitiona laptopuri bune la pret redus.

Toate reducerile la laptopuri sunt AICI.

Iata 10 dintre cele mai atractive reduceri eMAG la laptopuri:

1. Un laptop 2 in 1 ASUS T101HA-GR004T cu procesor Intel® Quad-Core Atom™ x5-Z8350 1.44GHz, 10.1″, 2GB, 64GB eMMC, Intel® HD Graphics, Microsoft Windows 10 Home, Glacier, are o reducere de 25% si costa 999,99 lei.

Noua balama reversibila a modelului Transformer Book T101HA il face chiar si mai versatil. Detasati si intoarceti tableta invers, apoi reatasati-o pentru a beneficia de doua noi fantastice moduri de vizualizare.

Avand o luminozitate de 400cd/m2, superbul ecran HD cu unghiuri largi de vizualizare se numara printre cele mai luminoase din clasa sa. Tehnologiile exclusive ASUS Tru2Life Video si TruVivid asigura de asemenea cea mai buna calitate posibila a imaginilor in orice situatie, oferind o claritate si nivel de realism superioare pentru clipurile video, precum si mult mai putine reflexii neplacute.

Atunci cand stilul de viata este foarte ocupat si mobil, o autonomie extinsa a bateriei este esentiala.
Putand functiona pentru pana la 11 ore intre reincarcari, puteti fi siguri ca Transformer Book T101HA va fi gata de lucru atunci cand veti avea nevoie de el.

Puteti chiar reincarca bateria modelului T101HA prin intermediul port-ului sau micro USB,
astfel incat veti putea utiliza un sistem de alimentare pentru telefoane mobile sau chiar o baterie externa dotata cu un conector micro USB.

Oferta este disponibila AICI.

AICI gasiti intreaga lista de reduceri eMAG laptopuri.

Reduceri eMAG laptopuri ASUS

2. Un laptop ASUS A540SA-XX575 cu procesor Intel® Celeron® N3060 1.60GHz, 15.6″, 4GB, 500GB, DVD-RW, Intel® HD Graphics, Endless OS, are o reducere de 23% si costa 999,99 lei.

Laptop-urile din Seria ASUS X540 sunt echipate cu cele mai recente procesoare Intel®, pentru un nivel foarte bun de performanta in orice situatie. Dotate cu un controller avansat pentru modulele de memorie, pana la 12GB de memorie RAM, X540 sunt platforma ideala pentru utilizarea zilnica.

Noua interfata reversibila USB Tip-C usureaza semnificativ conectarea dispozitivelor periferice; si va ofera acces la viteze de transfer USB 3.1 Gen 1 foarte ridicate, de pana la 5Gbit/s, astfel incat transferul unui film cu dimensiunile de 2GB dureaza mai putin de 2 secunde. Design-ul foarte compact al port-urilor de conectivitate ajuta de asemenea la mentinerea profilului ultra-subtire al sistemelor din Seria X540.

Modelele X540 includ in continuare interfetele traditionale USB 3.0 si USB 2.0, pentru a asigura o compatibilitate perfecta cu toate dispozitivele voastre USB. X540 ofera optiuni de conectivitate suplimentare, cum ar fi port-urile HDMI si VGA pentru conectarea unor afisaje externe, cititor de card-uri a 3-in-1 SD/SDHC/SDXC, un port Ethernet RJ-45 si o unitate optica DVD Super Multi.

Oferta este disponibila AICI.

AICI gasiti intreaga lista de reduceri eMAG laptopuri.

reduceri emag laptopuri

Reduceri eMAG laptopuri Dell

3. Un laptop Dell Inspiron 3558 cu procesor Intel® Core™ i3-5005U 2.00GHz, Broadwell™, 15.6″, 4GB, 1TB, DVD-RW, Intel® HD Graphics, Ubuntu Linux 14.04 SP1, are o reducere de 140 de lei.

Laptopul are un procesor Inter Core i3 model 5005U, și o tehnologie cu 14 nm. Are două nuclee, iar frecvența procesorului este de 2.000 de MHz. De asemenea, are procesor grafic integrat: HD Graphics 5500.

Displayul este de tip LCD LED, cu diagonala de 15,6 inchi, si o rezolutie de 1366 X 768. Tehnologia folosita este TrueLife.

Capacitatea de memorie RAM este 4 GB, iar hard diskul are o capacitate de stocare de 1 TB.

Oferta este disponibila AICI.

AICI gasiti intreaga lista de reduceri eMAG laptopuri.

Reduceri eMAG laptopuri Lenovo

4. Un laptop Lenovo IdeaPad 110-15IBR cu procesor Intel Pentium N3710 1.6GHz, 15.6″, 4GB, 500GB, DVD-RW, Intel HD Graphics, Free DOS, are o reducere de 15%.

Conectivitatea Wi-Fi 802.11 a/c este dotare standard pe Ideapad 110, ceea ce este perfect pentru navigare, streaming si descarcare ultra-rapide. Conexiunea Wi-Fi 802.11 a/c ofera viteze de pana la 3 ori mai mari fata de varianta 802.11 b/g/n.

Nu trebuie sa cumparati o unitate optica externa cu Ideapad 110 – anumite modele includ o unitate DVD/CD-RW integrata, pentru a putea sa incarcati programe, sa ascultati CD-uri sau sa vedeti filme offline.

Capacitate de stocare este ampla. Cu pana la 2 TB de stocare HDD, nu va trebui sa va intrebati unde sa pastrati toate datele, videoclipurile, muzica sau fotografiile.

Oferta este disponibila AICI.

AICI gasiti intreaga lista de reduceri eMAG laptopuri.

Reduceri eMAG laptopuri HP

5. Un laptop HP 250 G5 cu procesor Intel® Core ™ i3-5005U 2.00GHz, Broadwell™, 15.6″, 4GB, 500GB, DVD-RW, Intel® HD Graphics 5500, Free DOS, are o reducere de 11%.

Finalizati cu incredere proiectele cu puterea celor mai recente procesoare Intel® Core™ i3/i5, cu memorie DDR4 optionala. Sasiul durabil va protejeaza computerul portabil. HP, un lider mondial in tehnologia PC-urilor, va ajuta sa va echipati cu un notebook complet functional, gata de conectare la toate perifericele si conceput pentru cerintele de afaceri. HP Touchpoint Manager cu Always On Remote Management ofera utilizatorilor instrumente si servicii simple, de la o singura solutie bazata pe cloud, pentru gestionarea datelor si a securitatii.

Unitatea optionala SuperMulti DVD+/-RW va permite sa vedeti filme de pe DVD si sa creati copii de rezerva pentru proiectele dvs.

Contribuiti la atenuarea zgomotului ambiant, inclusiv a clicurilor de tastatura, cu software-ul HP Noise Reduction.
De asemenea, puteti sa profitati din plin de conferintele virtuale. Dati viata activitatii prin sunetul captivant cu bas profund si bogat si dialogurile extrem de clare, utilizand software-ul DTS Studio Sound™.

Imaginile sunt clare si precise. Placa grafica optionala AMD Radeon™ cu pana la 2 GB de memorie video, montata in notebook-ul HP 250, asigura experiente vizuale impresionante pe afisajul FHD optional.

Oferta este disponibila AICI.

AICI gasiti intreaga lista de reduceri eMAG laptopuri.

Reduceri eMAG laptopuri Apple

6. Un laptop Apple MacBook Pro 13 cu procesor Intel® Dual Core™ i5 2.70GHz, Broadwell™, 13.3″, Ecran Retina, 8GB, 128GB SSD, Intel® Iris™ Graphics 6100, OS X Yosemite, INT KB, are o reducere de 800 de lei.

Cu un ecran cu atat de multi pixeli — peste patru milioane la modelul de 13 inchi si peste cinci milioane la modelul de 15 inchi — rezultatele sunt absolut uimitoare. Densitatea pixelilor este atat de mare incat ochii nu pot distinge pixelii individuali. Imaginile capata un nivel complet nou de realism.

O rezolutie spectaculoasa de 2560×1600 la MacBook Pro de 13 inchi si o rezolutie la fel de impresionanta de 2880×1800 la MacBook Pro de 15 inchi va permit sa vedeti imaginile de inalta rezolutie in cel mai mic detaliu. Iar textul este atat de clar incat aveti impresia ca mailurile, paginile web si documentele sunt tiparite.

Ecranul Retina reduce reflexiile, mentinand in acelasi timp calitatea si culorile incredibile. Raportul sau ridicat de contrast ofera nuante mai inchise de negru si mai deschise de alb. Iar restul culorilor sunt intense si vibrante. Tehnologia IPS ofera un unghi de vizionare a ecranului de 178 de grade, asa ca veti vedea diferenta din orice unghi priviti.

Oferta este disponibila AICI.

AICI gasiti intreaga lista de reduceri eMAG laptopuri.

reduceri emag laptopuri

Reduceri eMAG laptopuri Dell Inspiron

7. Un laptop Dell Inspiron 5567 cu procesor Intel® Core™ i7-7500U 2.70 GHz, Kaby Lake, 15.6″, Full HD, 8GB, 256GB SSD, DVD-RW, AMD Radeon R7 M445 4GB, Ubuntu Linux 16.04, are o reducere de 13%.

Orice unghi de vizualizare vi se potriveste: Faceti upgrade la afisajul optional cu rezolutie Full HD si bucurati-va vederea pe generosul ecran de 15 inchi, ideal pentru proiecte sau redare in flux. Optati pentru un ecran tactil si gestionati cu usurinta aplicatiile si obiectele direct de pe ecran.

Imaginati-va: Alaturi de caracteristica Windows Hello, puteti sa va conectati simplu, fara parola, pentru mai multa securitate si comoditate.

Planul dumneavoastra de rezerva: Unitatea DVD va permite sa inscriptionati CD-uri si DVD-uri, care va ofera spatiu suplimentar de stocare si pentru a face backup; aveti posibilitatea de a face upgrade la o unitate de inscriptionare Blu-Ray.

Atat de puternic pe cat aveti nevoie: Alaturi de placa grafica optionala cu memorie GDDR5 de 4GB si cele mai recente procesoare Intel® a 7-a generatie, va puteti bucura de performante rapide si timp de raspuns excellent.

Oferta este disponibila AICI.

AICI gasiti intreaga lista de reduceri eMAG laptopuri.

reduceri emag laptopuri

Reduceri eMAG laptopuri Acer

8. Un laptop Acer Aspire E5-573G-397Y cu procesor Intel® Core™ i3-5005U, 2.00GHz Broadwell™, 15.6″, 4GB, 1TB, DVD-RW, nVIDIA GeForce 920M 2GB, Linux, are o reducere de 150 de lei.

O varietate de culori interioare vii, cu un model textil elegant, sunt atractive pentru ochi si placute la atingere. Detaliile suplimentare ale marginilor accentueaza aspectul elegant al intregii serii si sunt completate de un design inteligent cu degajari interioare, care are un aspect estetic si permite ridicarea cu usurinta, cu o singura mana, a capacului.

Cu imbunatatiri media si optiuni suplimentare, veti obtine o experienta media inca si mai bogata. Modelul Acer TrueHarmony ofera sunete mai realiste si mai bogate, iar componentele certificate Skype asigura comunicatii instantanee si de claritate maxima, precum si semnal audio si video neintrerupt, fara frica ecourilor, a spatiilor albe sau a intarzierilor.

Oferta este disponibila AICI.

AICI gasiti intreaga lista de reduceri eMAG laptopuri.

Reduceri eMAG laptopuri Apple MacBook

9. Un laptop Apple MacBook Air 13 cu procesor Intel® Dual Core™ i5 1.60GHz, 13.3″, 8GB, 128GB SSD, Intel® HD Graphics 6000, OS X El Capitan, INT KB, are o reducere de 400 de lei.

MacBook Air de 11 inchi are o autonomie de pana la 9 ore intre incarcari, iar modelul de 13 inchi are o autonomie incredibila, de pana la 12 ore. Asa ca puteti sa lucrezi de dimineata pana seara fara sa il mai incarcati. Daca vreti sa va relaxati, aveti la dispozitie pana la 10 ore de redare de filme iTunes pe modelul de 11 inchi si pana la 12 ore pe modelul de 13 inchi. Datorita modului standby de 30 de zile, puteti sa pleci pentru cateva saptamani si apoi sa reluati totul de unde ati ramas.

Pentru orice ar fi de facut, noile procesoare Intel Core i5 si i7 de generatia a 5-a cu Intel HD Graphics 6000 se ridica la inaltimea asteptarilor. De la editarea de fotografii la navigarea pe internet, totul se intampla ultrarapid. Iar toata aceasta putere este incorporata intr-un design unibody incredibil de subtire de 1,7 cm, care cantareste doar 1,08 kg.

Oferta este disponibila AICI.

AICI gasiti intreaga lista de reduceri eMAG laptopuri.

reduceri emag laptopuri

Reduceri eMAG laptopuri Toshiba

10. Un laptop Toshiba Tecra Z50-A-181 cu procesor Intel® Core™ i7-4600U 2.10GHz, Haswell™, 15.6″, Full HD, 8GB, SSD 256GB, Intel® HD Graphics, Microsoft Windows 7 Professional + Upgrade Windows 8 Pro licenta, are o reducere de 29% (adică de 2.040 de lei).

Intel ® Turbo Boost Technology ofera mai multa performanta atunci cand este necesar. Este activat atunci cand sistemul de operare (OS) solicita cel mai inalt nivel de performanta al procesorului.

Intel ® Turbo Boost Technology 2.0 permite in mod automat nucleelor aflate pe procesor sa ruleze la o frecventa superioara redirectionand puterea si accelerand performanta in mod dinamic intr-o maniera proportionala sarcinilor si aplicatiilor la care sistemul este supus. Functioneaza pe sistemele care au la baza procesoarele Intel ® Core ™ de generatia a 3-a si a 4-a, i5 si i7.

Oferta este disponibila AICI.

AICI gasiti intreaga lista de reduceri eMAG laptopuri.