Reduceri eMAG laptopuri Apple. TOP 6 Cele mai ieftine MacBook-uri

reduceri emag laptopuri apple
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG laptopuri Apple. In aceasta perioada, magazinul online emag.ro are o campanie de reduceri substantiale la laptopuri Apple.

Reducerile de pret sunt generoase si ajung pana la 1.000 de lei.

Reduceri eMAG laptopuri Apple – intreaga lista a ofertelor este AICI.

Am analizat oferta si am ales cateva dintre cele mai atractive reduceri la laptopuri Apple:

Reduceri eMAG laptopuri Apple MacBook Air 11

1. Primul laptop pe care vi-l recomandam este laptopul Apple MacBook Air 11 cu procesor Intel® Dual Core™ i5 1.60GHz, Broadwell™, cu diagonala de 11,6 inchi, 4GB, 256GB SSD, Intel® HD Graphics 6000, OS X Yosemite, INT KB. Datorita stocarii flash integrale compacte din MacBook Air, exista suficient spatiu pentru o baterie mare. Aceasta este capabila de performante exceptionale, fiind sustinuta si de eficienta energetica a arhitecturii Intel Core de generatia a 5-a. Modelul de 11 inchi are o autonomie a bateriei de pana la 9 ore la o singura incarcare. In aceasta perioada, acest laptop Apple are o reducere de 1.000 de lei. Pretul este AICI.

reduceri emag laptopuri apple

Reduceri eMAG laptopuri Apple MacBook Air 13

2. Un alt laptop Apple care este o reducere foarte generoasa este MacBook Air 13 cu procesor Intel® Dual Core™ i5 1.60GHz, diagonala de 13,3 inchi, 8GB, 128GB SSD, Intel® HD Graphics 6000, OS X El Capitan, INT KB. Pentru orice ar fi de facut, noile procesoare Intel Core i5 si i7 de generatia a 5-a cu Intel HD Graphics 6000 se ridica la inaltimea asteptarilor. De la editarea de fotografii la navigarea pe internet, totul se intampla ultrarapid. Iar toata aceasta putere este incorporata intr-un design unibody incredibil de subtire de 1,7 cm, care cantareste doar 1,08 kg. Pe emag.ro, pretul laptopului este redus cu 900 de lei. Oferta este AICI.

reduceri emag laptopuri apple
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG laptopuri Apple

3. Laptopul Apple MacBook Pro 13 cu procesor Intel® Dual Core™ i5 2.70GHz, Broadwell™, este si el inclus in campania de reduceri eMAG laptopuri Apple. Laptopul are un ecran de 13,3 inchi, Ecran Retina, si se bucura de urmatorele dotari: 8GB, 128GB SSD, Intel® Iris™ Graphics 6100, OS X Yosemite, ROM KB. Un ecran cu atat de multi pixeli — peste 4 milioane — rezultatele sunt absolut uimitoare. Densitatea pixelilor este atat de mare incat ochii nu pot distinge pixelii individuali. Imaginile capata un nivel complet nou de realism. O rezolutie spectaculoasa de 2560×1600 la MacBook Pro de 13 inchi va permite sa vedeti imaginile tale de inalta rezolutie in cel mai mic detaliu. Iar textul este atat de clar incat veti avea impresia ca e mailurile, paginile web si documentele sunt tiparite. In aceasta perioada, laptopul are o reducere de 10% pe emag.ro. Pretul este AICI.

Reduceri eMAG laptopuri Apple – intreaga lista a ofertelor este AICI.

reduceri emag laptopuri apple
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG laptopuri Apple MacBook 12

4. Un laptop Apple MacBook 12 cu procesor Intel® Dual Core™ M3 1.10GHz, cu diagonala de 12 inchi, Ecran Retina, 8GB, 256GB SSD, Intel® HD Graphics 515, OS X El Capitan, INT KB, are o reducere de 570 de lei. Noul MacBook sfideaza imposibilul: ofera o experienta completa, in cel mai usor si mai compact notebook Mac de pana acum. Fiecare element a fost reimaginat, nu doar pentru a fi mai usor si mai subtire, dar si mai bun. Iar cu procesoare Intel de generatia a 6-a, performanta imbunatatita a graficii, stocare flash mai rapida si o autonomie a bateriei de pana la 10 ore, MacBook este si mai capabil. Pretul poate fi gasit AICI.

reduceri emag laptopuri apple
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG laptopuri Apple MacBook Pro 13

5. Laptopul Apple MacBook Pro 13, ecran Retina, procesor Intel® Dual Core™ i5 2.0GHz, 8GB RAM, 256GB SSD, Intel® Iris™ Graphics 540, macOS Sierra, are o reducere de 10%. Noul laptop are cel mai luminos si mai colorat ecran de notebook Mac vazut vreodata. Si prezinta revolutionarul Touch Bar – o fasie de sticla cu tehnologie Multi-Touch, incorporata in tastatura pentru acces instantaneu la orice aveti nevoie. Pretul este AICI.

reduceri emag laptopuri apple
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG laptopuri Apple MacBook Pro 15 Retina

6. Laptopul Apple MacBook Pro 15 Retina cu procesor Intel® Quad Core™ i7 2.20GHz, Haswell™, cu diagonala de 15,4 inchi, Ecran Retina, 16GB, 256GB SSD, Intel® Iris™ Pro Graphics, OS X Yosemite, ROM KB, poate fi cumparat si el acum la reducere. Laptopul este inclus in campania de reduceri eMAG laptopuri Apple si poate fi achizitionat cu o reducere de 4%. Ecranul Retina reduce reflexiile, mentinand in acelasi timp calitatea si culorile incredibile. Raportul sau ridicat de contrast ofera nuante mai inchise de negru si mai deschise de alb. Iar restul culorilor sunt intense si vibrante. Tehnologia IPS ofera un unghi de vizionare a ecranului de 178 de grade, asa ca veti vedea diferenta din orice unghi priviti. Pretul este AICI.

Reduceri eMAG laptopuri Apple – intreaga lista a ofertelor este AICI.

reduceri emag laptopuri apple
Foto: emag.ro