Reduceri eMAG la televizoare. Top 5 cele mai bune oferte

Reduceri emag televizoare
Reduceri emag.ro televizoare

Dacă doriți să cumpărați un televizor în această vară, magazinul online eMAG este locul potrivit pentru căutări.

Pentru a accesa întreaga listă de reduceri eMAG la televizoare, intrați aici.

Un televizor Philips LED Smart Android, cu diagonala de 139 de cm, Full HD, 55PUH4900/88, are o reducere de 1.300 de lei.

Televizorul are o rezoluție de 4 ori mai mare decât cea a unui televizor Full HD obișnuit. Datorită celor peste 8 milioane de pixeli și tehnologiei unice de upscaling Ultra Resolution, televizorul oferă imagini foarte bune, indiferent de conținut. Are o claritate îmbunătățită și oferă percepția unei adâncimi sporite, de contrast superior, mișcare naturală și detalii fără cusur.

Îl găsiți, la preț redus, aici.

Un televizor LED Philips, cu diagonala de 80 de cm, 32PFH4100/88, Full HD, are o reducere de 200 de lei și costă 899 de lei.

Cu Digital Crystal Clear de la Philips, telespectatorii beneficiază de 69 de miliarde de culori și un super contrast dinamic de 500.000:1. Calitatea imaginii este desăvârșită, iar consumul de energie este redus datorită tehnologiei LED.

Îl puteți achiziționa acum de aici.

Reduceri eMAG. Ultima zi din campania Revoluția Prețurilor

Un televizor LED Panasonic, cu diagonala de 80 de cm, TX-32DS500E, HD, are o reducere excelentă de 400 de lei. Rezoluție: High Definition, aspect imagine: 16:9 și player multimedia integrat.

Îl puteți cumpăra din campania de reduceri eMAG la televizoare, intrând aici.

Un televizor LED Smart Samsung, cu diagonala de 121 cm, 40J6250, Full HD, are o reducere de 42%. Caracteristici: display LED, aspect imagine 16:9, imagine superioară prin Hyper Real Engine, telecomandă inclusă, conexiune rețea Wi-Fi integrată.

Consultați oferta eMAG la acest televizor aici.

eMAG continuă marile reduceri la televizoare. 5 modele care îşi merită banii

Un televizor LED Smart 3D Samsung, cu diagonala de 121 de cm, 48JU6400, 4K Ultra HD, are o reducere de 1.000 de lei.

Televizorul oferă imagini senzaționale de rezoluție 4K Ultra HD, care îi transpun pe telescpectatori într-un nou univers vizual. Ei se pot bucura de o gama foarte largă de culori strălucitoare și intense, naturale, încât oferă o experiență completă de vizionare, care va face ca tot ce urmăresc să para mult mai real.

Pentru a cumpăra acest model și a profita de reducere, intrați aici.

Întreaga listă de reduceri eMAG televizoare poate fi consultată aici.