Reduceri eMAG la resigilate de până la 75%. Top 10 oferte

Reduceri eMAG la resigilate
Reduceri eMAG la resigilate

În această perioadă, cel mai mare magazin online, eMAG.ro, are câteva oferte atractive la produsele resigilate. Întreaga listă de reduceri eMAG la resigilate o găsiți AICI. Iată care sunt câteva dintre cele mai interesante produse din lista de reduceri eMAG resigilate:

Reducere de 22%. Combină frigorifică Whirlpool 6th Sense Fresh Control BSNF 8451 OX AQUA, 312 l, clasa A+, full No Frost, înălțime 188.5 cm. Noua tehnologie de control al prospețimii Al 6lea Simț garantează refrigerarea la umiditate perfectă în întregul interior și face posibilă păstrarea alimentelor proaspete de până la 4 ori mai mult timp. Mai multe detalii și întreaga ofertă eMAG.ro la produse resigilate o găsiți AICI.

Reduere de 75%. Tableta Allview Ax3 Party AX3 dispune de procesor dual core Cortex A9 de 1 GHz, display de 7 inch, memorie RAM de 512 MB, memorie Flash de 4 GB, doua camere foto, 3G built in si ruleaza sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Mai multe detalii și toată lista de reduceri eMAG la resigilate o găsiți AICI.

Reducere de 67%. Tableta E-BODA Impresspeed E350 cu procesor dual-core Rockchip 1.50GHz, 7 inci, 1GB DDR 3, 8GB, Wi-Fi, Android 4.2. Mai multe detalii și toată oferta resigilate eMAG.ro o găsiți AICI.

Reducere de 65%. Masă de călcat Leifheit Fashion M Plus, 120 x 38 cm. Produs cu zgârieturi și urme de folosire, husa ușor prafuită, se livreaza cu un antiderapant picior diferit, fără ambalajul original.

Beneficiază de garanție 24 luni. Este prevăzută cu sistem de reglare a înălțimii până la 88 cm. De asemenea, este prevăzută cu priză, suport fier de calcat și suport cablu. Mai multe detalii și toată oferta resigilate eMAG.ro o găsiți AICI.

Reduceri eMAG la resigilate. Oferte și la camere sau esspresoare

Reducere de 55%. Camera video Samsung HMX-QF30WP/EDC, full HD. Este echipată cu un obiectiv Schneider Kreuznach cu zoom optic de 20X (zoom digital de 40X) care vă plasează în mijlocul acțiunii, chiar dacă sunteți la distanță. Cu ajutorul OIS (Stabilizator optic de imagine) Duo +, puteți filma un videoclip clar și stabil, chiar dacă mâinile vă tremură. Camera Samsung SMART CAMCORDER combină funcția OIS încorporată cu tehnologia digitală de stabilizare a imaginii pentru a împiedică salturile, zgâlțâiturile și tremuratul să deterioreze calitatea imaginii. Întreaga listă de reduceri eMAG la resigilate o găsiți LA ACEST LINK

reduceri emag la resigilate

Reducere de 53%. Espressor Bosch Tassimo Suny TAS3205, 1300 W, 3.3 bar, 0.8 l, capsule, albastru pacific/antracit. Ambalaj original deschis si deteriorat, prezinta urme de utilizare si zgarieturi vizibile pe suprafetele lucioase. Produsul beneficiaza de garantie 24 luni. Mai multe detalii găsiți AICI

Reducere de 51%. Router Wireless Belkin AC 1000 F9J1104as, Dual-Band. Produs in stare perfecta, ambalaj original deschis. Produsul beneficiaza de garantie 24 luni. Mai multe detalii găsiți AICI.

Reducere de 51%. Telefon mobil Nokia 900 Lumia. Ambalaj original deschis, prezinta zgarieturi fine pe suprafetele lucioase. Produsul beneficiaza de garantie 24 luni. Mai multe detalii găsiți AICI.

Reducere de 50%Tableta UTOK 1000Q cu procesor Quad Core 1.2GHz, 10.1 inci, ecran IPS HD, 1GB DDR3, 16GB, Wi-Fi, sistem de operare Android 4.2 JellyBean. Folosește tableta oriunde și oricum: în călătorii, la birou sau acasă.

Atașând foarte simplu o tastatură la dispozitivul UTOK 1000 Q, tableta poata fi utilizată și pentru redactarea rapidă.

Folosește cablul OTG inclus în pachet pentru utilizarea mouse-ului sau a tastaturii și cablul HDMI pentru a transforma tableta într-un adevărat media player ce redă conținut pe propriul televizor. Mai multe detalii găsiți AICI.