Reduceri eMAG la produse resigiliate. Prețuri mai mici cu aproape 90%

Reduceri eMAG resigilate
Reduceri eMAG resigilate

Cel mai mare magazin online din România, eMAG, anunță o serie de reduceri interesante la produsele resigilate. Iată câteva dintre cele mai interesante produse resigilate. Întreaga listă de reduceri eMAG la resigilate o găsiți AICI

Tastatura Bluetooth Microsoft U6R-00021. Are o reducere de 58%. Noua tastatura ultrasubtire Wedge Mobile Keyboard a fost proiectata pentru utilizatorii de tablete cu Windows 7 si Windows 8 care calatoresc. (Este compatibila si cu dispozitive iPad si Android.)

Fiind usoara si subtire, este usor de transportat, iar tastatura completa si moale la atingere ofera o experienta de tastare confortabila si eficienta, care transforma crearea unor mesaje de e-mail sau texte lungi intr-o adevarata placere.  Mai multe detalii despre reduceri eMAG resigilate găsiți AICI.  

Espressor automat Bosch Tassimo Vivy TAS 1251, 1300 W, 0.7 l, Tehnologie INTELLIBREW, T-discuri. Are o reducere de 55%. Aparatele Tassimo prepara bauturi complet automat, cu o atingere de buton, gratie tehnologiei  Intellibrew. Fiecare T-DISC are un cod de bare care contine informatii cu privire la cantitatea de apa, timpul de fierbere si temperatura exacta de care este nevoie pentru o bautura savuroasa. Aparatul scaneaza codul de bare de pe T-DISC si pregateste fiecare ceasca perfect, de fiecare data. Întreaga listă de reduceri eMAG resigilate găsiți AICI.

Telefon mobil HTC Desire 310, Dual SIM. Are o reducere de 52%. Caracteristici impresionante facute pentru a fi accesibile: un procesor cu viteza luminii, fluxuri care actualizeaza ecranul de pornire si functii pentru camera care creeaza filmulete din propriile tale clipuri video si fotografii. HTC Desire 310 redefineste valoarea smartphone-ului. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMAG resigilate găsiți AICI.

Recomandările editorilor GreatNews:

O lecție pentru „aleșii” României! Cei mai modești oameni politici din lume
Omul care a călătorit în toate cele 198 de țări de pe Pământ: Vizitați România!
Fenomen astronomic extrem de rar, vizibil în weekend din România. E o premieră după 33 de ani
Manevră ca în filmele cu mafioți. Singura reacție a Poliției Române: amendă de 210 lei VIDEO
Între timp, în Olanda: Microbuzele fără șofer încep să circule pe străzi
Locuri de muncă pentru șoferi în Germania, Anglia și Olanda. Salariile ajung la 4.900 de euro

 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.