Reduceri eMAG la laptopuri din 3 mărci celebre: Dell, Asus și HP

reduceri emag la laptopuri
Reduceri eMAG la laptopuri de la trei producători de renume

eMAG propune cumpărătorilor săi o campanie de mari reduceri la mărci de laptopuri de top: Dell, Asus și HP.

Începem cu reducerile eMAG la laptopuri marca Asus. Sunt incluse în această promoție de sfârșit de ianuarie 49 de modele de laptopuri Asus, cele mai semnificative scăderi de preț fiind cele la laptopuri cu performanțe de top. Întreaga campanie de reduceri eMAG poate fi consultată AICI.

De exemplu, un extraordinar laptop de gaming, Asus ROG G551JW-CN319D, cu procesor i7 de 2 GHz, Full HD, 8GB, 1 TB vine cu o reducere de peste 550 de lei. Prețul promoțional propus de eMAG în această perioadă poate fi consultat AICI.

Campania eMAG la laptopuri Dell cuprinde mai multe modele Inspiron, dar și un extraordinar laptop DEll XPS Duo 12, cu procesor i5 și alte dotări de top, redus cu aproximativ 1500 de lei. Întreaga listă de reduceri eMAG poate fi consultată AICI.

Fanii HP au și ei parte de reduceri, unele dintre cele mai tentante fiind la rapidele modele EliteBook. Oferta poate fi consultată AICI.

De exemplu, un laptop HP EliteBook 820 G2, cu procesor i5 de 2,20 Ghz, Broadwell, 4GB, 500 GB, dotat cu Windows 7 PRO, vine cu o reducere de circa 800 de lei. Mai multe informații despre acest laptop inclus în campania curentă de reduceri eMAG găsiți AICI.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.