Reduceri eMAG la electrocasnice. TOP 5 produse la promoție

reduceri emag
Reduceri eMAG. Foto: emag.ro

eMAG.ro desfășoară în această perioadă o campanie care vine cu reduceri eMAG de până la 50% la electrocasnicele diferitelor branduri.

Mașinile de spălat, frigiderele, combinele frigorifice, hotele, cuptoarele incorporabile, plitele sau mașinile de spălat vase au acum prețuri mai mici.

Iată 5 dintre cele mai interesante electrocasnice incluse în campania de reduceri eMAG:

1. O mașină de spălat rufe Indesit IWD 71252 C, 1200 rpm, 7 KG, Clasa A++, are o reducere de 31%.

Cu opțiunea Eco Time, cei care folosesc această mașină de spălat nu mai trebuie să aștepte să se adune rufe pentru o sarcină completă, ci pot spăla rapid o sarcină mică de până la 3 kg, formată din rufe din bumbac ușor murdare sau din materiale sintetice, într-un interval de timp cu aproximativ 30% mai scurt și folosind până la 40% mai puțină apă și energie.

Opțiunea Energy Saver, disponibilă cu ciclurile Bumbac, Sintetice și Jeans, permite o economie de energie de până la 70% (comparat cu ciclul bumbac la 30°), datorită optimizării consumului de apă și unei eficiențe mai bune a acțiunii mecanice a coșului pentru rufe.

Indesit oferă un număr variat de programe speciale pentru a spăla eficient diferitele tipuri de țesături, în funcție de nevoi. Ciclurile Sport sunt special proiectate de Indesit pentru a proteja articolele sportive.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți toate produsele din campania de reduceri eMAG la electrocasnice.

2. O hotă incorporabilă telescopică Beko CTB 6407 X, capacitate de absorbție 275 mc/h, 1 motor, 60 cm, din inox, are o reducere de 37% și costă 199,99 lei.

Hota incorporabilă Beko creează o ambianță plăcută atât prin eleganța designului produselor, cât și prin eficiența sporită în funcționare. Filtrele lavabile din aluminiu pot absorbi orice urmă de grăsime și mirosuri din aer. Acest tip de filtre sunt extrem de ușor de curățat.

Putând fi montată atât cu sistem de evacuare, cât și de recirculare a aerului, hota incorporabilă Beko va funcționa perfect în orice bucătărie, chiar și atunci când nu este posibilă conectarea la sistemul de aerisire.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți toate produsele din campania de reduceri eMAG la electrocasnice.

3. Un frigider Liebherr CTPsl 2921, 272 l, Clasa A++, H 157,1 cm, are o reducere de 16%. Cu SmartFrost, acoperirea cu brumă a spațiului interior și a produselor congelate este redusă substanțial. Astfel, decongelarea este necesară mult mai rar. Pereții interiori sunt deosebit de netezi și astfel ușor de curățat.

Sistemul SmartFrost funcționează precum sistemul de răcire al unei lăzi frigorifice. Traseul vaporizatorului este integrat sub învelișul interior al congelatorului și transferă temperatura scăzută direct către pereții interiori ai aparatului.

Iluminarea interioară cu LED conferă o iluminare optimă a compartimentului frigiderului. Sertarul pentru legume oferă un spațiu generos pentru depozitarea fructelor sau a legumelor, fiind totodată și ușor de curățat.

Deschiderea standard se face în partea dreaptă, dar cu ajutorul ușilor reversibile, combina frigorifică poate fi așezată în orice loc, fără a întâmpina probleme în deschiderea ușilor.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți toate produsele din campania de reduceri eMAG la electrocasnice.

4. Un cuptor incorporabil Hansa BOEI62090015, electric, cu grill și rotisor, Clasa A-20%, 4 funcții, din inox, are o reducere de 20% și costă 695,99 lei.

Datorită comenzilor cu senzori, panoul de comandă este foarte ușor de monitorizat și utilizat. Cu ajutorul programatorului Ts cu senzor, monitorizarea timpului de preparare și setarea timpului de oprire a cuptorului se realizează deosebit de ușor.

Butoanele retractabile elegante și ergonomice permit menținerea curată a panoului de comandă: din acest motiv, procesul de curățare este ușor și confortabil. Butoanele retractabile sunt, de asemenea, niște elemente decorative deosebite.

Rotisorul electric este un accesoriu util pentru obținerea unor fripturi cu crustă crocantă aurie, destinat în special preparării cărnii de pasăre. Pentru rezultate optime, se recomandă utilizarea împreună cu grillul sau împreună cu acesta și cu funcția de încălzire în partea superioară (super rotisare).

Cavitatea cuptorului, care are capacitatea de 65 de litri, a fost concepută pentru a fi cât mai încăpătoare posibil, astfel încât cei care îl folosesc să poată introduce cu ușurință vase de dimensiuni diferite, precum și pentru a facilita curățarea acestuia.

Suprafața netedă specială facilitează curățarea interiorului cuptorului: urmele de alimente vărsate pot fi îndepărtate cu ușurință.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți toate produsele din campania de reduceri eMAG la electrocasnice.

5. Mașina de spălat vase Star-Light DWV-106WH, 10 seturi, 6 programe, Clasa A+, cu lățimea de 45 cm, are o reducere de 23%.

Mașina de spălat vase Star-Light DWV-106WH se poate potrivi cu ușurință în spații înguste, de aceea este ideală pentru bucătăriile mai mici. Deși dimensiunile sale sunt reduse, această mașină de spălat vase beneficiază de o capacitate de spălare, într-un singur ciclu, de până la 10 seturi de veselă.

Mașina are un consum redus de energie electrică datorită clasei de energie A+: ea consumă cu până la 20% mai puțină energie electrică, în comparație cu modelele anterioare.

Această mașină de spălat vase este dotată cu 6 cicluri de spălare diferite, are un dozator automat de detergent și un sistem inteligent pentru dedurizarea apei. La interior, mașina este realizată din oțel inoxidabil, ceea ce permite o curățare mai ușoară.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți toate produsele din campania de reduceri eMAG la electrocasnice.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos: