Reduceri eMAG frigidere. Cele mai bune oferte

Reduceri eMAG frigidere
Reduceri eMAG frigidere

Cel mai mare magazin online din România, eMAG.ro, anunță o serie de reduceri la firgidere și combine frigorifice.  Întreaga listă de reduceri eMAG frigidere o găsiți AICI. Iată care sunt o parte dintre cele mai interesante oferte:

Reducere 250 de lei. Frigider Arctic AND275+, 259 l, Clasa A+, H 159.8 cm, Alb. Ofera un consum optim de energie electrica si o economie substantiala, de 24%, fata de produsele similare din clasa A. Te bucuri de functiile frigiderului tau, cu un consum redus de energie.

Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic vin cu un termostat usor de folosit care permite reglarea rapida a temperaturii, in functie de nevoi si temperatura ambientala. Poti schimba cand vrei temperatura de pastrare a alimentelor.

Are rafturi ajustabile, care permit folosirea eficienta a spatiului din frigider, in functie de nevoile tale. Rafturile pot fi pozitionate la diferite niveluri, in functie de marimea si numarul recipientelor depozitate. Întreaga listă de reduceri eMAG frigidere găsiți LA ACEST LINK

Reducere 310 lei. Frigider Zanussi ZRT27100WA, 265 l, Clasa A+, H 159 cm, Alb. Acum este mult mai usor si mai rapid sa va pastrati curata combina frigorifica. Rafturile si suporturile de pe usa detasabile din frigider fac posibila curatarea acestuia mai rapid, mai usor si mai bine, totul cu mai putin efort. Aceasta respecta in totalitate legislatia UE referitoare la etichete pentru consumul de energie si reduce facturile la energie. Întreaga listă de reduceri eMAG frigidere găsiți LA ACEST LINK

Untitled-2

Reduceri eMAG frigidere. Oferte și la combine frigorifice

Reducere 300 de lei. Frigider cu 2 usi Beko RDSA290M20X, 278 l, Clasa A+, H 162 cm, Inox. Aparatele frigorifice in clasa energetica A+ consuma cu pana la 24% mai putina energie electrica decat produsele similare din clasa A. Garnitura de pe usi, montata pentru etansare, contine aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor. Întreaga listă de reduceri eMAG frigidere găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 18%. Frigider Hotpoint ENXTY19222XFW, 472 l, Clasa A+, Full No Frost, H 190 cm, Inox. Hygiene Advance este un tratament special cu ioni de argint in interiorul peretilor care reduce proliferarea bacteriilor si mucegaiului pentru a oferi cel mai sigur mediu de pastrare pentru alimente.

Un compartiment dedicat in frigider pentru a crea o temperatura de pastrare in jur de 0°C (-1°C/+2°C): temperatura ideala pentru carne si peste, pentru pastrarea unei maxime prospetimi pentru alimentele delicate. In plus, Safe Defrost, decongelare sigura, introduce o decongelare delicata a alimentelor, mentine mai bine consistenta originala si proprietatile nutritive, asigura rezultate mai bune atunci cand alimentele sunt gatite. Întreaga listă de reduceri eMAG frigidere găsiți LA ACEST LINK.

Untitled-3