Reduceri eMAG la electronice și eletrocasnice Samsung. TOP 10 produse mai ieftine și cu 44%

reduceri emag electronice electrocasnice samsung
Sursa: emag.ro

Reduceri eMAG. Magazinul online emag.ro desfasoara pana la sfarsitul saptamanii o ampla campanie de reduceri eMAG la electronice și electrocasnice Samsung.

Toate reducerile din campania eMAG sunt AICI.

In campania de reduceri eMAG sunt incluse telefoane mobile, televizoare, aparate frigorifice, aparate de aer conditionat, masini de spalat rufe, electrocasnice incorporabile, monitoare, imprimante, aspiratoare si cuptoare cu microunde.

In cazul unor produse Samsung reducerile ajung pana la 40-44%, iar accesoriile Samsung precum castile au reduceri si de 57%.

Reduceri eMAG telefoane Samsung

1. Un telefon mobil Samsung Galaxy S7, cu 32 GB, 4G, are o reducere de 27% in cadrul campaniei de reduceri eMAG la produse Samsung. Pretul este accesibil. Oferta este AICI.

2. Elegantul telefon mobil Samsung Galaxy S7 Edge are si el o reducere substantiala, de 22%. Telefonul 4G are 32 GB. Pretul poate fi gasit AICI.

Reduceri eMAG televizoare Samsung

3. Cei care viseaza de mai mult timp la televizoare Samsung cu rezolutia 4K Ultra HD, cea mai buna rezolutie de pe piata, pot cumpara acum un astfel de televizor la pret redus. Televizorul LED Smart Samsung cu diagonala de 101 cm, 40KU6072, are o reducere de 22% in campania de reduceri eMAG. Pretul este accesibil. Oferta este AICI.

Toate reducerile din campania eMAG sunt AICI.

4. Fanii televizoarelor curbate pot alege din gama larga de TV-uri curbate incluse de eMAG in campania sa de reduceri. Cea mai mare reducere o are televizorul LED Curbat Smart Samsung cu diagonala de 123 de cm, 49KU6172. Si acesta beneficiaza de rezolutie 4K Ultra HD. Reducerea este de 32%. Pretul este AICI.

5. Un televizor Samsung Full HD cu diagoanala de 121 de cm, beneficiaza de o reducere de pret de 30%. Televizorul poate fi cumparat asadar cu numai doua treimi din pretul sau initial. Oferta este AICI.

Reduceri eMAG aparate frigorifice Samsung

6. Cei care vor sa isi cumpere o combina frigorifica buna, dar care sa nu coste o avere, pot alege combina frigorifica Samsung RB31DRNDSA, de 310 litri, clasa A+ de eficienta energetica, sistem full No Frost, inalta de 185 de cm. Pretul este redus cu 31% in campania de reduceri eMAG. Oferta poate fi gasita AICI.

7. Deoarece este vara, iar canicula continua sa ne faca probleme, eMAG a inclus in campanie si aparate de aer conditionat. Astlfel, un aparatul de aer conditionat Samsung 9000 BTU, din clasa de eficienta energetica A++, cu Wi-Fi, are o reducere de 29%. Pretul este AICI.

Reduceri eMAG masini de spalat Samsung

8. Masina de spalat rufe Samsung EcoBubble, cu o capacitate de 8 kg, 1200 RPM, are o reducere de 42% si poate fi cumparata la un pref mic in cadrul campaniei de reduceri eMAG. Pretul este AICI.

Toate reducerile din campania eMAG sunt AICI.

9. Aspiratoarele Samsung pot fi cumparate si ele la preturi extrem de avantajoase. De exemplu, un aspirator fara sac Samsung VC07M2110SB, cu o capacitate de 1,5 litri, 700 W, cu tub telescopic, anti-tangle, are o reducere de 40%. Pretul este foarte mic. Oferta este AICI.

10. Un pret chiar mai mic are cuptorul cu microunde Samsung ME71A, cu o capacitate de 20 de litri, 800 W. Cuptorul are o reducere de 44% in cadrul campaniei de reduceri eMAG. Pretul este AICI.