eMAG are reduceri uriașe la electrocasnice. 4 produse la ofertă

În perioada 16 – 22 august, magazinul eMAG are o campanie de reduceri eMAG la electrocasnice, în cadrul căreia produsele au prețuri cu până la 65% mai mici.

Iată toate categoriile de produse aflate la reducere pe eMAG:

* Combinele frigorifice, frigiderele, congelatoarele și lăzile frigorifice au reduceri eMAG de până la 38%.

De exemplu, o combină frigorifică Arctic ANK326B+, 295 l, Clasa A+, cu înălțimea de 185,3 cm, are o reducere de 38% și costă 949,99 lei.

Combina frigorifică Arctic oferă un consum optim de energie electrică și o economie substanțială, de 24% față de produsele similare din clasa A. Avertizează sonor, în cazul neînchiderii sau închiderii incorecte a ușii. Astfel, proprietarii pot preveni creșterea temperaturii în interiorul aparatului lor frigorific, dar și creșterea consumului de energie electrică. Cu Eco Buzz, proprietarii pot uita de grija ușilor deschise.

Oferta este disponibilă la acest link.

Întreaga ofertă eMAG la aparate frigorifice poate fi consultată AICI

eMAG – mari reduceri la electrocasnice

* Mașinile de spălat rufe au reduceri eMAG de până la 41%.

O mașină de spălat rufe Sharp ESFD8145W5EE, capacitate de încărcare de 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, are o reducere de 41%.

Mașina de spălat are încărcare frontală, afișaj LCD, viteză de centrifugare de 1.400 de rpm. Mașina are 15 programe de spălat, inclusiv antialergic și eco. De asemenea, mașina de spălat are următoarele sisteme: detectare spumă, de siguranță (pentru copii), de protecție împotriva inundațiilor.

Oferta este disponibilă la acest link.

Întreaga ofertă eMAG la mașini de spălat rufe poate fi consultată AICI

* Aragazuri, cuptoare, plite, hote, cuptoare cu microunde – reduceri eMAG de până la 27%.

Un aragaz Arctic UAM4S, pe gaz, cu dispozitiv de siguranță, cu înălțimea de 50 cm, are o reducere de 27% și costă 599,99 lei.

Aragazul este prevăzut cu un sistem de siguranță care întrerupe alimentarea cu gaz în cazul în care flacăra se stinge accidental. Acest sistem ajută la evitarea scurgerilor de gaze.

În combinație cu alte opțiuni, precum aprinderea integrată și panoul de protecție a butoanelor, sistemul Safety Plus se asigură că aragazul va funcționa în cele mai bune condiții, atât în timpul, cât și după expirarea perioadei de garanție.

Oferta este disponibilă la acest link.

Întreaga ofertă la aragazuri, cuptoare, hote etc poate fi consultată AICI

eMAG – reduceri în Săptămâna Electrocasnicelor

* Mașinile de spălat vase au reduceri eMAG de până la 32%.

De exemplu, o mașină de spălat vase semi-incorporabilă Whirlpool ADG 321 IX, cu 6 programe, 10 seturi, 45 cm, Clasa A+, are o reducere de 550 de lei.

Mașina de spălat vase are program bio/eco, precum și protecție împotriva inundațiilor. Alte tehnologii de care dispune: indicator sare, indicator lichid de limpezire, protecție împotriva scurgerilor de apă Waterstop.

Consumul anual de energie este de 237 de kW, iar consumul de apă este de 10 litri /ciclu.

Oferta este disponibilă la acest link.

Întreaga ofertă la mașini de spălat vase poate fi consultată AICI

Până pe 22 august, eMAG are reduceri mari și la alte electrocasnice: aspiratoare, aparate de preparat cafea și alte băuturi, aparate de aer condiționat sau articole pentru menaj.

Întreaga ofertă eMAG la electrocasnice poate fi consultată AICI