Reduceri eMAG. Ofertă la electrocasnice ca de Black Friday

Reduceri ca de Black Friday la eMAG
Reduceri ca de Black Friday la eMAG

Magazinul online eMAG anunță campania „Idei pentru casa ta! Săptămâna electrocasnicelor”, în care sunt cuprinse reduceri importante la mai multe produse. Întreaga listă de reduceri eMAG electrocasnice, cu prețuri care de Black Friday, găsiți la ACEST LINK. Iată câteva dintre oferte la electrocasnice:

Masina de spalat rufe Beko WMB71031M, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+ are o reducere de 25%. Sistemul Aquafusion de pe aceasta masina de spalat, patentat de  Beko, valorifica la maxim consumul de APA, ENERGIE si DETERGENT in timpul spalarii.

Astfel, 5,5 kg de detergent poate fi economisit anual, ceea ce inseamna rufe mai curate cu un consum minim de resurse. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMAG masini de spălat, cu preturi care de Black Friday, găsiți la ACEST LINK.  

De asemenea, mașinile de spălat vase au reduceri eMAG de până la 38%, iar la chiuvetele de exemplu sunt mai ieftine chiar și cu 51%. Mai puteți găsi oferte și la tigăi sau oale pentru bucătărie. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMAG la oale și mașini de spălat o găsiți la ACEST LINK.

Reduceri eMAG electrocasnice. Prețuri ca de Black Friday

Combinele frigorifice, de diferite dimensiuni, au reduceri de până la 28%. De asemenea, sunt oferte eMAG interesante și la lăzi frigorifice, în care puteți păstra alimente. Întreaga listă de reduceri eMAG frigidere o găsiți la ACEST LINK.

Cuptoarele electrice incorporabile au reduceri de până la 38%. Cuptoarele cu gaz sunt reduse cu până la 33%, iar plitele pe gaz sunt cu până la 35% mai ieftine. De asemenea, sunt oferte și la cuptoare cu microunde incorporabile. Mai multe detalii și întreaga listă o găsiți la ACEST LINK